Kalavelkoja maksuun

SJK-junioreiden B-junnut aloittavat syyskierroksen ikäluokkansa I divisioonassa sunnuntaina. Kotijoukkueen vieraaksi saapuu Pirkkalan Jalkapalloklubi, joka aiheutti kevätkierroksella SJK-junioreille yhden joukkueen kolmesta tappiosta.Pirkkalassa pelatussa ottelussa SJK-juniorit meni ensimmäisellä puoliajalla kahdesti kahden maalin johtoon. Se ei kuitenkaan riittänyt lopulta edes pisteeseen, vaan kotijoukkue käänsi toisella puoliajalla matsin edukseen numeroin 4-3 (1-3). Näinpä voisikin sanoa, että nyt on tarkoituksena ja tavoitteena pistää kalavelat maksuun.Kevätkierroksella joukkueet sijoittuivat Ykkösen Lohko C:n sarjataulukossa kolmanneksi ja viidenneksi. SJK-juniorit keräsi 19 pistettä saaden syyskierrokselle yhden lähtöpisteen. PJK puolestaan oli 16 pisteellään viides.Jyri Hietaharjun suojatit hakevat syyskierrokselle parasta mahdollista starttia ja sehän tarkoittaisi tietenkin kolmea sarjapistettä.Ottelu muuten pelataan Keskuskentällä nyt kun kenttä on Kalevan Kisojen jälkeen myös palloilijoiden käytössä. Matsi alkaa klo 16.00. Tervetuloa kannustamaan nuoria urheilijoita.