Kangaskorven tupla vei voiton

TP-Seinäjoki – MyPa 2-2(2-1) 0-1 Kangaskorpi 13 min 1-1 Nuojua 24 min 2-1 Salli 25 min 2-2 Kangaskorpi 85 min

Kokoonpanot: TP-Seinäjoki: Ristimäki, Nuojua (82. Suutari), Salli, Pakarinen, Ihonen, Härmä, Pulkkinen (v), Magdisauskas (v, 46. Bouman), Oksanen, Jalasvaara (68. Betinho), Santanen MyPa: Jakonen, Huttunen, Koskinen (v), Kuivasto (v), Kautonen, Allen, Uotinen (81. Hernesniemi), Mahlio, Tiainen, Keskitalo (70. Pohja), Kangaskorpi
Kotijoukkue oli voitossa kiinni 85 minuuttia, kunnes Juuso Kangaskorven illan toinen maali syntyi. Pusku oli laiskannäköinen ja pallo vaikutti menevän ohi pudoten kuitenkin aivan maalin yläkulmaan. Ensimmäisen maalinsa Kangaskorpi laukoi tarkasti maalin takanurkkaan. Kotijoukkue taisteli kuitenkin ansiokkaasti ja Tuomo Nuojuan pusku tasoitti ottelun pallon pompittua tolpan ja pakin kautta maaliin. Vain minuuttia myöhemmin Petri Ihosen toinen pitkä sivuraja tavoitti Jouni Santasen pään, jonka jälkeen ylös noussut Salli puski johtomaalin. Pelillisesti ottelu oli mainio, vaikka olosuhteet eivät suosineetkaan. Kentän märkyys ei kuitenkaan pilannut iloista futisviihdettä.