Karsinta alkaa huomenna

Aikaisemmin Puolen Suomen Liigana tunnettu nuorten sarja vaihtoi nimeään täksi kaudeksi. Kömpelön viritelmän nimi on nyt Liiga Pohjoinen. Tulipa vain mieleen, että kai sen olisi voinut nimetä järkevämmin Pohjoiseksi Liigaksi, mutta tähän on varmasti panostettu sen verran, että pitihän se nyt olla juuri noin päin.

Läppä sikseen.

SJK:n osalta karsinta nollakutosten Liiga Pohjoiseen starttaa huomenna perjantaina kun Kuortaneen Urheiluopistolla loistavasti pari viikkoa sitten pelannut joukkue saa ensimmäiseen karsintaotteluunsa vieraakseen Wasa Fotbollsakademin, eli viiden seuran yhdistelmäjoukkueen Vaasan seudulta.

WFA:n muodostavat IFK Vasa, Sundom IF, BK-48, Iskmo-Jungsund BK ja FC Kuffen, joiden parhaimmisto pelaa oranssin ja tummansinisen värityksen alla.

Samassa karsinnassa ovat mukana näiden kahden ryhmän lisäksi kokkolalainen GBK, pietarsaarelainen FF Jaro ja FC Ylivieska. Näistä GBK saapuu Wallsport Areenaan 15. helmikuuta. FF Jaro kohdataan Tellushallissa 8. maaliskuuta ja FC Ylivieska Kuortaneella 29.3.

Huomenna pelattava ottelu Wallsport Areenassa alkaa klo 19.00. Tervetuloa kannustamaan omaa joukkuetta!