Karvas tappio kärkipelissä

JJK siirtyi 0-1 johtoon ottelun 27 minuutilla Mikko Ala-Porkkusen hienolla yksilösuorituksella.Kotijoukkue tasoitti rangaistuspotkusta, kun 37 oli pelattu, Patrik Pihamaa veti rankkarin varmasti sisään. Tämä olo myös taukotulos.

Ottelun toinen puoliaika käynnistyi mollivoittoisesti kotijoukkueen kannalta, kun ottelun 43 minuutilla sama mies, Mikko Ala-Porkkunen, voitti päädyssä kaksinkammpailun, röyhkeä ajo boxiin ja jälleen hieno laukaus takakulmaanja numerot taululle 1-2.Kotijoukkue ei lannistunut ja 10 minuuttia myöhemmin, ottelun 53. minuutilla Aleksi Pöntinen ajoi hienosti keskelle ja tulitti upeasti alakulmaan ja lukemat 2-2.

Ottelu jatkui suht tasaisena ja huippuvaaralliset maalipaikat olivat aika vähissä.Pelikellon näyttäessä 67. minuuttia siirtyi JJK jälleen johtoon, 2-3 ja maalintekijänä oli Jani Keskinen. Osuma oli hyvin identtinen JJKn ensimmäisen maalin kanssa.Syöttö puolustuslinjan ja keskikentän väliin, terävä kääntyminen ja jälleen hyvä laukaus alakulmaan.

SJK-j siirtyi tämän jälkeen hyökkäävämpään peliryhmitykseen, mutta ei saanut huippupaikkoja luotua, kun JJK puolusti tilanteet hyvin.

Yksi paikka kuitenkin tuli, vapaapotkun jällkitilanteesta maalivahdin torjunnan jälkeen pääsi SJK-j:n pelaaja puskuun, mutta pusku meni yli.

Kokonaisuudessaan aika hyvätasoinen B-junnumatsi. Pelattiin kovaa ja rehdisti molemmin puolin ja pelissä tehtiin hienoja maaleja.

SJK-j kausi jatkuu ensi lauantaina klo 14 kotiottelulla KPV:tä vastaan.