Katariina ansaituille eläkepäiville

SJK-junioreiden pitkäaikainen työntekijä Katariina Mäkelä jäi lopullisesti eläkkeelle syyskuun lopussa.

Katariina on ollut Törnävän Pallo-55 ry:n ja SJK-juniorit ry:n palveluksessa peräti huikeat 32 vuotta. Aluksi hän toimi bingotyöntekijänä ja hallinhoitajana seuran Pallo-Bingossa ja 1990-luvulta lähtien hallinhoitajana TP:n Keskus-Bingossa sekä seuran toimistosihteerinä.

Viime vuosina, jo eläkeiässä hän hoiti osa-aikaisesti SJK-junioreiden monenlaisia toimistotehtäviä.

On melkoisen harvinaista, että missään urheiluseurassa tehdään näin pitkää ja tasokasta työuraa ja jäädään ”täysjärkisenä” eläkkeelle. Katariina on tehnyt seuran eteen hirvittävän määrän hyvää työtä ja pitänyt seuran paperit, maksuliikenteen ja kulloisetkin toimiston miehetkin järjestyksessä.

– Noin tunnollista ja tarkkaa, sekä kaikkien kanssa toimeentulevaa työntekijää on nykypäivänä vaikea löytää, sanoo toiminnanjohtaja, Hannu Huilla.

– Iso tyhjiö Katariinan työpisteelle jää ja meidän täytyy seurana löytää keinot sen täyttämiseksi. Helppoa se nyt ei missään tapauksessa tule olemaan millään asteikolla, lisää yli 20 vuotta Katariinan kanssa yhteistä työuraa kulkenut Huilla.

Jatkossa seura tulee tiivistämään yhteistyötä PLU:n kanssa mm. taloushallinnossa ja osa Katariinankin töistä siirtyy PLU:n hoidettavaksi, paljastaa Huilla.

Koko seuraväki kiittää Katariina Mäkelää ja toivottaa hänelle mukavia ja leppoisia eläkepäiviä.