Katkera tappio taas KPV:lle

Katkera tappio taas KPV:lle04.07. KPV-j – TP 2-1 (1-1)06 min 1-0 Marko Sorvisto25 min 1-1 Marcelo88 min 2-1 Kari SissalaKokkolan Pallo-Veikot tuntuu olevan TP-Seinäjoelle todellinen painajainen. Vaikka pruukilaiset hallitsivatkin ottelua Kokkolassa, oli tuliaisina tasan nolla pinnaa ja 2-1 -tappio.Jo muutaman minuutin jälkeen oli pallo ensimmäistä kertaa Jani Luukkosen selän takana, mutta vahvasti hyökkäyksiään vyöryttänyt TP-Seinäjoki kuitenkin tasoitti ottelun komealla maalilla.Veli-Pekka Nurmi ja Jani Honkavaara pelasivat nätisiti nopeilla kosketuksilla pallon Marcelolle, joak pisti pallon Mika Luokkalan taakse tasoittaen ottelun 25. minuutilla. "Vellu" pelasi muutenkin vahvan ottelun oltuaan unten mailla koko joukkueen tavoin Jaroa vastaan.KPV hallitsi ottelussa ensimmäistä varttia, mutta seuraavan tunnin TP oli niskan päällä. Lopussa kotijoukkue otti jälleen otteen, eikä sekään auttanut, että Jussi Markkanen ja Jarkko Mäki-Maunus tulivat tuoreina miehinä vaihdosta kehiin.Aivan ottelun loppuhetkillä KPV sai vaparin noin 25 metristä. Sorvisto antoi pallon nopeasti laitaan Obiora Anichelle, joka ruotaisi sen kohti maalinedustaa.Pallo tuli pomppuna luukulle, jossa Juho Kirjonen, Mika Kallio, Jani Honkavaara ja maalivahti Jani Luukkonen saattoivat vain katseella seurata, kuinka Kari Sissala puski pallon voittomaalin merkiksi verkkoon.Vieraskirous tuntuu edelleen jatkuvan. Pisteitä tarvittaisiin todella kipeästi, sillä KPV ja P-Iirot ovat juuri sellaisia joukkueita, jotka on ehdottomastikyettävä ohittamaan sarjataulukossa."Kyllä meillä ote oli, eikä siitä voi poikia moittia. Paikkoja kuitenkin haaskattiin ihan tolkuttomasti taas. Mikillä (Muurimäki) oli muutama paikka, Marcelolla pari puskupaikkaa ja Paadella (Oksanen) hyvä veto, jonka Luokkala kuitenkin otti. Paikat pitää käyttää jos meinaa menestyä", ruoti kakkosvalmentaja Asko Ristimäki matsia