Kauden päätöstilaisuus huomenna

SJK-junioreiden kaikkien ikäluokkien ja joukkueiden yhteinen pelikauden 2017 päätös- ja palkintojenjakotilaisuus pidetään keskiviikkona 25.10. klo 18 Törnävä-salissa (os. Törnäväntie 24).

Tilaisuudessa SJK-Juniorit myy arpoja hintaan 2€/kpl. Tietysti arpapalkinnot ovat mahtavia (mm. SJK-tuotteita) ja mikä parasta, arvoista saatu tuotto käytetään kokonaisuudessaan seuran Respect -rahastoon, josta tuetaan taloudellisissa vaikeuksissa olevien perheiden lasten jalkapallo-harrastusta. Lisäksi myynnissä seuran varastopoistoja todella edulliseen hintaan, mm. 116 koon harkkapaitoja 1-2€, XL ja XXL verkkaripuseroita 5€, XS koon verkkaripuseroita 5€ ja 128 koon Retro Törnävän pallo-verkkaritakkeja 2€ +paljon muuta. Varaa siis käteistä mukaan.

Ennen tilaisuuden alkua paikalla on SJK:n edustusjoukkueen kapteenisto; Aksalu, Hetemaj, Hurme ja he jakavat myös seuran erikoispalkinnot.

Odotettavissa on jälleen hieno tilaisuus ja täysi tupa. Jotta tilaisuus saataisiin sujumaan jouhevasti, pyritään siihen että nuorimmat ikäluokat sijoittuvat Törnävä-salin etuosaa ja vanhimmat ikäluokat takaosaa.

Tilaisuuden lopuksi kahvi-, mehu- ja pullatarjoilut.