Kausi päätökseen komeasti

SuSi – SJK-juniorit 0-6 (0-5)0-1 Tero Ylä-Peräinen0-2 Aatu Metsä-Ketelä0-3 Aatu Metsä-Ketelä0-4 Konsta Kivipelto0-5 Uki Uurtimo0-6 Tomi LaaksoSJK-juniorit päätti kautensa Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosessa komealla vierasvoitolla Suvilahden Sisusta Vaskiluodon kentän sateen liukastamalla nurmella. Voitto muutti sen verran asetelmaa sarjataulukossa, että SJK-juniorit sijoittui seitsemänneksi. Lisäksi viimeisen ottelun myötä kauden maaliero saatiin positiiviseksi ja kausi lopetettiin todella komealla tavalla.- Kovan sadekuuron jälkeen pelattiin viimeinen Vitosen peli Vaskiluodon kentällä. Lätäköt toi vähän haastetta syöttöpeliin, mutta pääsääntöisesti pystyi pelaamaan ihan hyvin, joukkueen valmennusosaston Jukka Liikaoja, joka on hoitanut suurimman osan Vitosen pelien valmennuksesta.- Viimeisen pelin teemana oli nauttia pelaamisesta ja se kyllä onnistui hyvin. Pystyttiin pitämään palloa pitkiäkin jaksoja ja menetyksiin reagoitiin hyvin. SuSi ei päässyt paikoille oikeastaan ollenkaan, iloitsi "Jugi" onnistunutta iltapuhdetta.Etenkin ensimmäisellä puoliajalla vierasjoukkue antoi isännille moista kyyditystä latoen siinä sivussa viisi maalia.- Oikeastaan kaikki meidän maalit tulivat hyvien kombinaatioiden kautta, jatkoi Liikaoja.- Toisella puoliajalla haettiin vähän liikaa maalia, eikä pelattu enää joukkueena, jolloin niitä maaleja olisi saatu enemmän, tiivisti Liikaoja ottelun kulun.- Vitosen kausi oli ihan onnistunut, alkukesään tuli muutama heikompi peli, mutta kokonaisuuteen pitää olla tyytyväinen. Sarjapaikan säilyttäminen oli kilpailullinen tavoite ja se saavutettiin kirkkaasti. Lisäksi saatiin hyvin peliaikaa kaikille harjoitusryhmän pelaajille, analysoi "Jugi" vielä mukavasti sujunutta kokonaisuutta muutamalla sanalla.