Kausi pakettiin Stadionilla

SJK-juniorit päättää kauden 2017 P17 I divisioonan osalta OmaSp Stadionilla sunnuntaina, jolloin vastaan asettuu uusi tuttavuus, Oulun Työväen Palloilijat. OTP nousi syyskierrokselle I divisioonaan ja on pelannut sangen mukavasti.

SJK-juniorit puolestaan varmisti paikkansa tulevan talvikauden SM-karsintasarjassa haettuaan selkeä n 4-0 –vierasvoiton Tampereen Kaupista, missä paikallinen Ilves/2 jäi jalkoihin.

SJK-juniorit nousi tuon voittonsa myötä tasapisteisiin sarjaa läpi syyskierroksen johtaneen Rovaniemen Palloseuran kanssa. RoPS nimittäin menetti hiukan yllättäen pisteitä pelattuaan Pohjanmaan kiertueellaan 1-1 –tasapelin FF Jaro/2:n kanssa hävittyään edellisenä päivänä Seinäjoella 2-1.

Osalle pojista ottelu on viimeinen tässä ikäluokassa ja edessä ovat haasteet A-junnuissa. Niinpä peli on eräänlainen yhden aikakauden loppu, kuten junnuissa kauden viimeisillä otteluilla on tapana olla.

Ottelun lopputuloksella ei ole kummallekaan joukkueelle sen suurempaa merkitystä, mutta on aivan varmaa, että kotijoukkue himoaa voittoa. Vaikka sarjan voittaminen vaatisikin melkoisia maalijuhlia ja voittoa, ei se tarkoita, etteikö sitä lähdetä hakemaan. Tietenkin kertoimet sille ovat melkoisen suuret, että SJK-juniorit sarjan voittaisi, mutta hyvä näinkin.

Ottelu alkaa klo 15.00 OmaSp Stadionilla. Tervetuloa seuraamaan joukkueen viimeistä koitosta tällä kaudella.