Kausi starttasi tasapelillä

SJK-juniorit aloitti kautensa Suomen Palloliiton Länsi-Suomen Alueen Nelosessa vierasottelulla vaasalaista ABC/Strömsötä vastaan. Aivan kuten viime kaudellakin, myös tällä erää pisteet jaettiin. Nyt numerot kirjattiin 1-1 (1-0).

Vaikka vieraskentällä tasapeli on aina kelvollinen suoritus, etenkin kun vastassa oli viime kauden Nelosen nelonen, tynkäkausi asettaa nousua tavoitteleville joukkueille omat haasteensa.

Kotijoukkue ABC/Strömsö aloitti kamppailussa maalinteon 32. minuutilla Samuel Svenlinin toimesta. Se ei kuitenkaan lopulta riittänyt kuin pisteeseen.

SJK-juniorit nimittäin tasoitti kamppailun 59. minuutilla Toni Kujalan tehtyä hänelle liiankin harvinaisen osuman. "Figo" on kuin Suomi-futiksen Raimo Helminen, aina löytyy syöttöpaikka, vaikka itsekin saattaisi tulittaa. Maalinsa vierasjoukkue teki miesylivoimalla, sillä kotijoukkueen Mikael Johansson oli katsellut toista keltaista ja siinä sitten sivumennen myös punaista 46. minuutilla.

Aivan kuten viime kaudella, myös tällä kertaa SJK-juniorit nousi tasoihin takaa. Viime kaudella pinnat jaettiin 2-2 -tasapelillä.

SJK-junioreiden seuraava kamppailu Nelosessa pelataan 24.6. klo 19.00 Keskuskentällä, jolloin vastaan asettuu IF Hoppet.

ABC/Strömsö v SJK-juniorit 1-1 (1-0)

32 min 1-0 Samuel Svenlin

59 min 1-1 Toni Kujala