Kemi putosi A-junnujen kyydistä

Kemi putosi A-junnujen kyydistä TP-Seinäjoen A-juniorien toivo noususta elää yhä, kun joukkue kaatoi PS Kemin Ykkösen pohjoislohkossa 5-1 (1-1). Kemi sinnitteli lähes toisen jakson puoliväliin hyvin ottelussa mukana, mutta lopussa "tähtisikermällä" pelannut TP meni menojaan.Oranssipaidoilla oli kokoonpanossa runsaasti edustusjoukkueen pelaajia ja varsinkin ottelun alkua TP hallitsi suvereenisti. Peli kuitenkin tasaantui ja Kemi siirtyi jopa johtoon kulmapotkun jälkitilanteesta. Anssi Salli kuitenkin kuittasi nopeasti komealla nostolla ylänurkkaan.Toisella jaksolla Salli vie toisella osumallaan kotijoukkueen johtoon ja pikku hiljaa peli kääntyi lopullisesti TP:lle. Henri Salo iski kolmannen ja Jere Jääskeläinen vielä kaksi maalia ennen loppuvihellystä.