Kesäkauden avaus leirinnässä

SJK-juniorit ry:n pyörittämän Seinäjoen Leirintäalueen Minigolfin ja kesäkahvilan kesäkauden avajaisia vietetään tulevana viikonloppuna.

Hienoon kuntoon laitettu minigolfrata on uusittu ja peruskorjattu. Se tarjoaakin kesäiltojen parasta huvia Seinäjoella kaikenikäisille. Kesäkahvila on minigolfin tavoin avoinna perjantaina 18.5. klo 10-20, lauantaina 19.5. klo 9-20 ja sunnuntaina 20.5. klo 11-18.Viikonlopun erikoistarjouksena SJK-junioreille Seurakausikorttia näyttämällä minigolfin pelimaksu puoleen hintaan!!!Myös kahviossa on tapahtunut uudistuksia ja tarjolla on mm. Pingviini -irtojäätelöä.

Leirintäalueella on muutenkin vilkas viikonloppu, sillä Seinäjoella järjestettävä SF -Caravan ry:n liittokokous tuo alueelle runsaasti matkailuajoneuvoja.Vaikka leirintäalue ei sinällään vielä olekaan avoinna, pidetään minigolf ja kahvio avoinna myös seuraavana viikonloppuna 25.-27. toukokuuta-Leirintäalue avataan 1. kesäkuuta ja se on avoinna joka päivä elokuun loppuun saakka yhdessä minigolfin ja kahvion kanssa.