Kiisto vei fyysisen väännön

TP-Seinäjoen harjoituskauden vierasottelut jatkuivat lauantaina Botniahallissa, jossa FC Kiisto otti voiton maalein 2-1 (1-0)."Kiisto on fyysinen porukka ja ottelu oli kovaa vääntöä. Peli aaltoili ja molemmilla oli omat jaksonsa", TP:n valmentaja Asko Ristimäki kommentoi.Kiisto siirtyi ensimmäisellä puoliajalla johtoon, kun Kimmo Siljanderin veto muutti oranssipaitojen puolustuksesta suuntaa yllättäen Jarmo Rahnaston vieraiden maalinsuulla. Toisella jaksolla Niklas Blomqvist puski lukemiksi 2-0 TP:n merkkausvirheen jälkeen. Mikael Muurimäki tuikkasi kavennuksen 70 minuutin kohdalla ja on tehnyt nyt kuusi maalia kevään harjoitusotteluissa.TP-Seinäjoki: Rahnasto, Oksanen, Niemi, Lehtinen, Pekkanen, Ylinen, Leppänen, Huttu, Pajula, Ruotsalainen, Muurimäki (vaihdosta: Ulvila, Alatalo, Saranpää, Lampinen, Kivimäki)