Kivat pisteet Karperöstä

I-JBK/WFA YJ – SJK-juniorit 3-4 (2-2)

03 min 1-0 Hannes Hiekkanen

25 min 2-0 Filip Hiekkanen

31 min 2-1 Jani Blomqvist

41 min 2-2 Alex Hietala

49 min 3-2 Filip Hiekkanen

56 min 3-3 Jani Blomqvist

68 min 3-4 Nico Rajala

SJK-junioreiden C14 taisteli todella upeasti vierasottelussaan Karperön kentällä. Siellä kotijoukkue Iskmo-Jungsund BK/Wasa Football Academy YJ otti ensimmäisellä puoliajalla jo kahden maalin johdon P14 aluesarjan kamppailussa, mutta joutui lopulta taipumaan vierasjoukkueen vimmatun taistelun edessä.

Jo ottelun kolmannella peliminuutilla Hannes Hiekkanen vei kotijoukkueen johtoon ja 25. minuutilla Filip Hiekkanen lisäsi johtoa. Vieraat nousivat kuitenkin ennen taukoa tasoihin. Ensin Alex Hietala kavensi 31. minuutilla ja kun ensimmäisen puoliajan lisäaikaa oli pelattu minuutin verran Jani Blomqvist tasoitti puoliaika numeroiksi 2-2.

I-JBK iski vielä kerran johtoon Filip Hiekkasen toisella osumalla 49. minuutilla. Seitsemän minuuttia myöhemmin Jani Blomqvist puolestaan viimeisteli ottelun toisen maalinsa ja ottelun ratkaisijaksi nousi 68. minuutilla Nico Rajala.

Voitto tiivisti mukavasti sarjan kärkeä, sillä kuuden pelin jälkeen VPS-j/03 on kerännyt 13 pinnaa ja heidän perässään 12 pisteessä ovat Virkiä ja SJK-juniorit. Otteluita on joukkueilla jäljellä neljä kappaletta.