Klubi ratkaisi toisella

Klubi ratkaisi toisella HJK – TP-Seinäjoki 3-1 (0-1)07 min 0-1 Juho Pajula42 min 1-1 Fisnik Gerxhaliu48 min 2-1 Fisnik Gerxhaliu79 min 3-1 Fisnik GerxhaliuTP-Seinäjoki kiusasi pitkään HJK:ta B-junioreiden SM-karsintasarjan ottelussa Talissa. Vieraat menivät ottelussa seitsemän minuutin jälkeen johtoon Jaakko Vähäpesola loistavasta kulmasta. Juho Pajula tuli takaa ja toimitti pallon maaliin.Vieraat pelasivat melko mukavasti kotijoiukkueelta keskikentän tukkoon kolmiolla Saku Koskinen, Jaakko Lampi ja Jaakko Vähäpesola. Näistä kolmesta nuoresta soturista ”Vähis” toimi ylimpänä erinomaisesti.Peli oli TP:n hallussa ensimmäisen puoliajan ja joukkue oli lähellä iskeä toisenkin maalin. Jakson lopussa vapaapotku tuli Juho Pajulan keskialueen vapaapotkusta takatolpalle Jaakko Lammelle, mutta onnikaan ei ollut nyt myötä.HJK aloitti toisen puoliajan voimakkaasti laittamalla palloa linjan yli. Tasoitus tuli hyvällä laukauksella Fisnik Gerxhaliun toimesta. Toinen maali syntyi vaparista, joka nostettiin maalin eteen ja siitä sama nuorukainen puski isännät johtoon.Tämän shokin jälkeen TP-Seinäjoki otti uudelleen pelin hallintaansa ja pyöritti kotijoukkuetta mielin määrin. Useastakaan maalintekopaikasta ei tullut tulosta. Tilannetta kuvastaa hyvin se,että sarjakärki joutui pelaamaan aikaa ja viivyttelemään peliä.Viimeinen maali oli mikä oli. TP-Seinäjoki nosti kaikki pelaajat todella ylhäälle ja vahva Fisnik Gerxhaliu pääsi karkuteille.”Tämä oli kevät kierroksen paras peli. Jätkät taistelivat ja laittoivat kaikkensa likoon. Oltiin matkassa 14 pelaajalla paljon loukkaantumisia ja paljon mitä ihmeellisimpiä syitä jäädä pois pelistä. Mutta matkassa oli tosi pelimiehiä josta TP saa olla ylpeä Kapteeni Jaakko Lammen johdolla” kiitteli joukkueen valmentaja Keijo Kotamäki omiaan.