Komea voitto toisessa matsissa

SJK-juniorit YJ otti todella komean voiton Kai Pahlman -lopputurnauksen toisessa ottelussaan Pallokerho Keski-Uusimaasta. Loppunumerot kirjattiin pohjalaisille 4-1 (3-1).

Kotijoukkueena ottelussa esiintynyt SJK-juniorit YJ aloitti maalinteon jo kamppailun kahdeksannella minuutilla Paavo Nyrhisen viimeisteltyä johtomaalin. PKKU tasoitti pelin vartin pelin jälkeen Leevi Luostarisen maalilla.

Vain viisi minuuttia PKKU:n tasoituksesta SJK-juniorit YJ siirtyi uudelleen johtoon joukkueen kapteenin, Aapo Heikkilän, maalilla. Paavo Nyrhinen iski päivän toisen maalinsa 29. minuutilla ja näin seinäjokelaisilla oli kahden maalin taukojohto.

Toisella puoliajalla lopullisen naulan arkkuun kajautti Santeri Kotila 39. minuutin pelin jälkeen.

Lohkon viimeisessä ottelussaan tänään klo 18.30 SJK-juniorit YJ kohtaa KePS/TP-47 YJ:n. Jatkopaikka on joukkueen omissa käsissä. Toisessa ottelussa eilinen vastustaja, FC Honka kaatoi KePS/TP-47 YJ:n 2-0. Näin ollen SJK-juniorit YJ:lle riittää ottelusta pistekin.

Parhaassa tapauksessa jopa tappiolla pääsee jatkoon, mutta helpointahan olisi tietenkin ottaa voitto ja edetä kahdeksan sakkiin sillä tavoin.