Koronaohjeistus Wallsport

Uusi harjoituskausi alkaa tällä viikolla. Tässä ajankohtainen tiedote käytännöistä Wallsportilla.

Hallille ei missään nimessä saa tulla kipeänä/flunssaisena.

Käsien desinfioinnista ja pesusta huolehditaan aina hallille saavuttaessa, ovensuusta löytyy desinfiointipiste.

Pukuhuoneet eivät ole koronaepidemian vuoksi käytössä. Toivotaan, että pelaajilla on harjoitusvarustus valmiiksi päällä halliin saavuttaessa. Ulkovaatteet ja kengät jätetään kentän sivulla olevaan katsomoon. Juomapullot kannattaa täyttää jo kotona valmiiksi.

Vanhempien paikka on ylätasanteella, mikäli he ovat hallissa harjoitusten aikana, poikkeuksena snadikerhon vanhemmat saavat mennä kentän sivukatsomoon. Vanhemmilta edellytetään kasvomaskin käyttöä sekä turvavälien pitämistä hallissa.

Irtopainojen, kahvakuulien, sekä tankojen vieminen kenttäalueelle kuntosalilta on ehdottomasti kielletty ja painot tulee laittaa paikoilleen käytön jälkeen. Kuntosalilta löytyy laitteille tarkoitettu desinfiointiaine ja liinoja ja jokaisen vastuulla on huolehtia laitteiden desinfioinnista käytön jälkeen.

Kasvomaskin käyttöä Wallsport Areenalle saapuessa ja yleisissä tiloissa liikuttaessa suositellaan myös pelaajille. Treenien ajaksi tämän tottakai saa ottaa pois

Ensiapulaukku, sekä defibrillaattori löytyy kioskin oikealta puolelta (kentältä katsottuna).

Jos tulee hätätilanne ja tarvitaan ambulanssia, ohjataan se hallin pohjoispuolella sijaitsevan nosto-oven kautta ajamaan halliin sisälle ja virallinen osoite tälle ovelle on: Piilosenkaari.