KPV niukasti parempi

SJK 06 T v KPV 3-4 (1-4)

SJK:n ensimmäinen tyttöjoukkue pelasi ensimmäisen kotiottelunsa Kokkolan Pallo-Veikkoja vastaan. Samaan aikaan joukkue opettelee pelaamaan 11 v 11 pelejä valmistautuessaan Liiga Pohjoisen peleihin.

Joukkueessa on 18 tyttöä, joista pari on vielä lasaretissa.

Ensimmäisellä puoliajalla KPV hyödynsi paikkansa tehokaasti ja hiukan vaikutti siltä, että mustapukuinen joukkue pikkuisen jännitti.

Kotijoukkue toki meni ottelussa johtoon, mutta sitten KPV teki neljä peräkkäistä maalia. Kummallakin oli paikkoja tehdä ottelussa vielä lisäosumia, mutta hyvistäkään paikoista ei onnistuttu.

On kuitenkin sanottava, että yksi pelin hahmoista oli kotijoukkueen maalivahti Viivi Mäki-Kamppi, joka torjui pelkästään ensimmäisellä puoliajalla ainakin kolme kristallinkirkasta maalipaikkaa.

– Tässä nyt opetellaan pelaamaan ison kentän pelejä ja se hiukan näkyy. Tämä oli vasta kolmas meille. Kevään myötä tulemme pelaamaan kovatasoisia turnauksia, kuten PaRin maalisturnaus ja HJK:n kutsuturnaus huhtikuussa, kertoi joukkueen valmentaja Marko Nurro.

Kotijoukkueen maalinteosta ottelussa vastasivat kahdesti osunut Hilla Koskinen ja Emma Alanen.

– Ollaan koko joukkue iloisia ollessamme SJK:ssa, joka antaa meille mahdollisuuden pelata ja kehittyä joukkueena 14-vuotiaiden tyttöjen korkeimmalla sarjatasolla Suomessa, Nurro lisäsi.

Ottelun kuvia löytyy täältä.

Linkki 1