Kraft tyrmäsi toisen jakson alussa

Kraft tyrmäsi toisen jakson alussa Kraft – TP-Seinäjoki 5-0 (0-0)47 min 1-0 Andreas Björk52 min 2-0 Sead Ustic65 min 3-0 Sead Ustic79 min 4-0 Sead Ustic87 min 5-0 Andreas BjörkTP-Seinäjoen maailma romahti hyvän ensimmäisen puoliajan jälkeen viidessä minuutissä toisella jaksolla Ykkösen alemman loppusarjan avausottelussa Närpiössä. Oranssipaitojen selkäranka katkesi kahteen nopeaan takaiskuun ja Kraft pääsi vielä rokottamaan kolmesti kohtaloonsa alistunutta TP:tä."Jos joku olisi tauolla sanonut, että lopputuloksena on näin rumat lukemat, niin en olisi uskonut. Ensimmäinen puoliaika oli meiltä hyvää peliä ja elementit olivat kohdallaan. Mitään hätää ei ollut ja olimme ehkä jopa hallitsevampi osapuoli. Tarkoitus oli jatkossa vaan hivenen tarkentaa omaa peliä", vähäsanainen valmentaja Jari Kujala ihmetteli toisen jakson totaalista romahdusta.TP:n alakerta levisi toisen maalin jälkeen ja Kraftilla oli tämän jälkeen helppo työ puhkoa vieraiden puolustus. Sead Ustic tekaisi puhtaan hattutempun ja Andreas Björk säesti kahdella osumalla.Petri Niemi puuttui nilkkavamman takia TP:n kokoonpanosta ja nivusvaivainen Mika Hiekka puolestaan joutui jättämään kentän toisen jakson alussa. Tulehtuneen polvensa kanssa jo pitkään taistellut ja 1-0 -tilanteessa hyvän maalipaikan hukannut Janne Järvinen palkittiin oranssipaitojen parhaana. Petri Huttu ja Mikko Ylihärsilä tekivät sunnuntaina pitkän tauon jälkeen paluun kentälle.