Kraftille niukka voitto Areenassa

Kraftille niukka voitto Areenassa TP-Seinäjoki pisti Ykkösen Närpes Kraftin kohtuullisen lujille lauantaina Areenassa, mutta hävisi kuitenkin 2-3 (1-2).Kraft aloitti ottelun vahvalla prässillä, mutta pikku hiljaa ote siirtyi TP:lle. Hieno maalikin syntyi, kun ylös noussut Tuomo Nuojua nosti Pasi Oksasen ja Ville Pekkasen esityöstä ronaldomaisesti yli Kraft-veskari Tommi Paattakaisen 1-0.Ensimmäisen puoliajan lopulla Kraft tuli kuitenkin tasoihin ja meni pian johtoon. Oranssipaitojen puolustuksen antaessa tilaa Nijaz Sarajlija laukoi ensin komeasti yläriman kautta 1-1 ja toinen maali syntyi vastahyökkäyksestä Karl-Johan Simonsin toimesta Oksasen keskialueen pallonmenetyksen jälkeen.Aco Vasiljevic lisäsi Kraft-johdon toisella jaksolla kahteen maaliin, kun Janne Ahola ei saanut maalillaan vangittua laidasta tullutta matalaa keskitystä.TP:n mukana jo hiihtolomaviikolla harjoitellut ja joukkueeseen tyrkyllä oleva Ville Wahlsten kavensi loppunumeroiksi 2-3 tyylikkäällä vedolla ylös.Jani Asuintupa reväytti ottelussa reitensä.TP-Seinäjoki: J-P. Kivimäki, Oksanen, Lehtinen, Nuojua, Asuintupa, Ylinen, Pekkanen, Wahlsten, Huttu, J. Saranpää, V. Kivimäki (vaihdosta: Ahola, Sariola, Niemi, H. Saranpää, Leppänen, Luoma)