Kraftin B nurin Wallsportissa

SJK-junioreiden C15-junnut, jotka lauantaina hakivat paikan Puolen Suomen Liigaan Pietarsaaresta 6-0 –murskavoiton myötä, ottivat sunnuntain harjoitusottelussa mittaa Närpes Kraftin B-junnuista. Ottelu oli numeraalisesti tiukka ja päättyyi kotijoukkueen 2-1 (0-1) –voittoon, mutta todellisuudessa nuoremmat pojat olivat vieraitaan selvästi edellä.

Kraftin joukkue oli selvästi kookkaampi ja varsinkin maalivahti oli miltei ”kolmimetrinen”. Hän tuntuikin saavan isäntien maalintekohalut vähiin, vaikka kotijoukkue loikin kamppailussa ainakin 13 kristallinkirkasta tekopaikkaa, joista olisi voinut, ja pitänyt, pommittaa todella tylyt numerot.

Olikin aika tavalla ironista, että vieraat tekivät ottelun ensimmäisen osuman perinteisesti, ainoasta tekopaikastaan. Johto kestikin aina toiselle puoliajalle saakka.

Toisella jaksolla Samuli Hämäläinen kuitenkin tasoitti ottelun ja hetkeä myöhemmin Sisu Jaakkola viimeisteli voittoon oikeuttaneen osuman.

Peli palveli varmasti kumpaakin joukkuetta hyvin. Kotijoukkueelta ei lopussa ollut kentällä kuin yksi Pietarsaaressa aloittanut pelaaja ja valmentaja Esa Haanpää iloitsikin siitä, että leveän ryhmän taso riitti hyvin vuotta-kahta vanhempia vastaan.