KuPS Akatemia voittoon Liuhtarin tuulessa

KuPS Akatemia voittoon Liuhtarin tuulessa TP-Seinäjoen Akatemian ensimmäinen SM-sarjakausi päättyi kokonaisuutena mukiinmenevään esitykseen, mutta pari puolustuspään virhettä koitui kohtaloksi ja näinpä lopputurnaukseen tyrkyllä oleva KuPS Akatemia voitti ottelun maalein 1-3 (0-2). Kamppailu käytiin Lapualla Liuhtarin hiekalla erittäin tuulisissa oloissa, mikä hankaloitti molempien joukkueiden pelaamista.Kenttätapahtumien suhteen joukkueiden välillä ei kovin suurta eroa ollut, mutta TP:n nuoren ryhmän esitys kuitenkin ailahteli kokeneempaa vastustajaa enemmän. Toisella puoliajalla Jere Jääskeläinen kavensi maalinedusruuhkasta lukemiksi 1-2 ja jo ensimmäisen jakson loppuhetkillä Pekka Väänäsen komea laukaus osui tolppaan.