Kuusi junnumatsia vieraissa

Juhannusaatonaattona SJK-junioreiden joukkueet olivat tien päällä. P11-ikäluokan Kakkosen pelejä pelattiin Alavudella legendaarisella Aseman kentällä. Sen lisäksi P13 ikäluokan Kakkosen pelit käytiin pelaamassa Ilmajoella ja Närpiössä.

Närpiössä toisen polven pelimiehet Muamer Palic ja David Bogesic pommittivat käytännössä kaksistaan SJK-junioreiden nollakasit kumoon. Palic teki neljä maalia ja Bogesic kolme ottelun päätyttyä 8-1. Vieraiden kavennusosuman viimeisteli Hermanni Honkola pilkusta.

Ilmajoen Laitumen kentällä kotijoukkue Ilmajoen Kisailijat karkasi jo kolmen maalin puoliaikajohtoon, mutta se ei lopulta riittänyt kuin 5-5 (5-2) -tasapeliin, sillä SJK-j YJ/2 tuli toisella jaksolla tasoihin. Kotijoukkueen Ville Nisula teki pari maalia vieraiden Henri Lahden viimeisteltyä ottelussa hattutempun.

Alavudella SJK-junioreiden kympit pelasivat vuotta vanhempien P11 Kakkosen sarjassa erinomaisesti. Talven aikana peliin on saatu lisää elementtejä joukkuepelaamisesta sekä kovuutta kaksinkamppailuihin. Näillä avuilla kaatuivat APV/Keltainen 8-0 ja Ilmajoen Kisailijat 5-0.

Samassa pelitapahtumassa SJK-j/valkoinen kaatoi IK:n 6-3 ja APV/keltaisen 8-1, eli turnaus sujui vallan loistavasti. Neljästä matsista kirjattiin SJK-junioreille siis neljä voittoa.

P11 Kakkonen SJK-j/10 v APV/Keltainen 8-0P11 Kakkonen SJK-j/valkoinen v IK 6-3P11 Kakkonen IK v SJK-j/10 0-5P11 Kakkonen APV/Keltainen v SJK-j/valkoinen 1-7

P13 Kakkonen IK v SJK-j YJ/2 5-5 (5-2)P13 Kakkonen Kraft v SJK-j 08 8-1 (4-0)