Kuvia liigamatsista

Seinäjoen Jalkapallokerho nousi 1-1 (0-0) -tasapeliin valkeakoskelaista FC Hakaa vastaan OmaSp Stadionilla lauantaina kiivaan takaa-ajon jälkeen. Tasaisessa ottelussa kotijoukkueen sankariksi nousi Ariel "Tuco" Nguekam iskemällä pallon voimalla verkkoon kamppailun 77. minuutilla.

Maalittoman ensimmäisen puoliajan aikana FC Haka piti varmasti palloa enemmän kuin kotijoukkue. Vasta toisella jaksolla päästiin kuitenkin maalien makuun. Vierasjoukkue iski ensin Samuel Chidin toimesta 59. minuutilla. Monen mielestä pallo ehti jo ylittää päätyrajan, mutta tuomariston näkemyshän ratkaisee, eikä pilli soinut maalipotkun merkiksi.

Kotijoukkue nousi kuitenkin tasalukemiin 77. minuutilla. SJK sai vapaapotkun, jonka Denys Olinyuk laukoi. Pallo jäi kimmokkeen jälkeen elämään rangaistusalueella, missä Tuco nappasi sen ja pommitti tasoituksen.

Ottelun kuvia voi käydä katsomassa täältä.