Kymppien piirisarja päätökseen

SJK-junioreiden 2010-syntyneet päättivät piirisarjan vuotta vanhempien sarjassa Kauhavan keväällä uusitulla tekonurmella viime keskiviikkona.

Sää oli peleille mitä mainioin ja pojat ottivat otteluista kaiken ilon irti. Kentällä nähtiin hyvän joukkuehengen omaava porukka, joka nautti onnistumisen riemusta. Peli kulki sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Korkea prässi puri vastustajaan ja koko joukkue teki hienosti töitä puolustuksen suuntaan.

Ylöspäin mentäessä syöttöpeli sujui kauniisti ja pojat käyttivät peleissä ääntään sekä kannustamiseen että pelikaverin ohjaamiseen. Maalivahdit pitivät puhtaat nollat kun Karhu kaatui ensin 5-0 ja sen jälkeen SJK-j vuotta vanhemmat 3-0. Pojat olivat selvästi itsekin tyytyväisiä omiin esityksiinsä. Samalla sai olla tyytyväinen paitsi olosuhteisiin, myös reiluihin vastuksiin ja hyvään tuomarityöskentelyyn.

Harmillisesti piirisarjapelit ovat tältä kaudelta juuri vauhtiin päässeeltä porukalta jo ohi. Malttamattomana odotetaan jo alkavaa kautta! Oman ikäisissä piirisarjapelit jatkuvat vielä molemmissa joukkueissa kahden pelin verran.