Laiha saalis tuplakeikalta

Perjantai-iltana peli päätttyi FC Lynxin kanssa 1-1 (1-0).

Peli alkoi ihan mukavasti SJK-j pitäessä palloa ja kotijoukkue tyytyi hieman vetäytymään ja yritti iskeä vastaan. Kotijoukkue saikin johtomaalin tilanteesta, jossa yritettiin hieman vaikeaa syöttöä keskelle Sitä sai FC Lynx pallonriiston ja upealla laukauksella oikeaan yläkulmaan numerot olivat 1-0. Laukaus oli hieno, Urheiluruututavaraa…

Toisella jaksolla saatiin luotua riittävä määrä tilanteita maalintekoon, mutta vain yksi osuma saatiin aikaiseksi. Hieno seinäpeli ja Onni Valakarin upea laukaus vasempaan yläkulmaan tasoitti numeroiksi 1-1.

Kaiken kaikkiaan eka jakso hieman vaisuhko, toinen selkeästi parempi.

Lauantaina RoPS-pelissä ottelu lähti liikkeelle hieman samalla tavalla kuin perjantainakin. SJK-j piti palloa ja RoPS piti pakkaa tiiviinä ja iski vastaan. Ja saikin aikaa muutaman pahan vastahyökkäyksen, kun tuli pallonmenetyksiä vaarallisilla alueilla, jolloin omat pelaajat olivat leveällä.

Kotijoukkue siirtyi sivuvaparista 1-0 johtoon, jonka SJK-j tasoitti 1-1 Patrik Aholan toimiessa maalarina.

Ensimmäisen jakson loppupuolella SJK-j joutui yhden pelaajan vajaalle, kun yksi pelaajista sai kahdella keltaisella poistua pelikentältä.

Puoliaikatulos 1-1.

Toiselle jaksolle annettiin ohjeet yrittää hieman suoraviivaistaa peliä, kun vajaalla pelataan. Toista jaksoa oli kuitenkin pelattu vain kaksi minuuttia ja 2-1 kotijoukkueelle. Alakerran/keskikentän heikohko yhteispeli aikaansai pallonmenetyksen, siitä pystysyöttö ja viimeistely takakulmaan.

RoPSin johtomaalin jälkeen SJK-j pystyi luomaan 4-5 oikein hyvää  maalintekopaikkaa, mutta kun ei mene niin ei mene.Tasoitusmaalia haettiin tosissaan ja lopussa nostettiin pelaajia aina vain enemmän ylös ja oli enää kaksi pelaajaa puolustuksessa.

RoPS sai aikaan vastahyökkäyksen, josta kotijoukkue teki lukemiksi 3-1.

Kokonaisuutena reissusta jäi päällimmäisenä mieleen se, että ei pystytty syöttämään tarpeeksi hyvin vastustajan linjojen väleihin ja tämä vaikeutti omaa pelaamista. Oli vähän kiire pallon kanssa ja pallottomien pelaajien etäisyydet pallollisesta olivat liian isoja. Tuki pallolliselle oli puutteelista.

Mutta ei auta kuin harjoitella lisää ja yrittää parantaa nähtyjä puutteita.