Lauantaina vietetään Kotijoukkue-päivää

Lauantaina 26.5. pelataan sekä Veikkausliigaa että Superpesistä Seinäjoella, ja seurojen juniorit myyvät 10 € hintaista yhteislippuja molempiin peleihin. Päivä kulkee Kotijoukkue-päivän nimellä ja siihen kuuluu pelien lisäksi yhteistapahtuma Seinäjoen Lakeuden puistossa sekä yhteismarssi läpi Seinäjoen. SJK – IFK Mariehamn alkaa klo 15:00 ja JymyJussit – Kankaanpää klo 18:00. Kaikki otteluiden ennakkolippujen tuotot käytetään seurojen junioritoimintaan lyhentämättömänä. Marssille lähdetään klo 14:00 Lakeuden puistosta. Tapahtumassa ovat mukana SJK, JymyJussit, SJK-juniorit ja SMJ.

Kiinteistönvälitysketju Kotijoukkue Oy heitti viime talvena haasteen Seinäjoen urheiluseuroille, jonka myötä syntyi yhteistyösopimus, joka mahdollistaa pesäpallo- ja jalkapallojunioreille merkittävän tulovirran seuraavien viiden vuoden aikana.

Ensimmäisenä teemana on Kotijoukkueen tukema Junnukausari. Seurat tekivät yhdessä päätöksen, että jatkossa jokaisen junioripelaajan kausimaksuun sisältyy kausikortti, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn jalkapallon ja pesäpallon pääsarjaotteluihin Seinäjoella. Kortin nimellinen arvo on molemmilla seuroilla 50 euroa ja tämä sisältyy seurojen kausimaksuun. Tulot ohjataan junioritoiminnan ja toimintaedellytysten kehittämiseen sekä valmennustoiminnan vahvistamiseen siinä seurassa, jossa nuori urheilee.

Toinen yhteinen tempaus on tämä nyt toteutettava Kotijoukkue-päivä. Tapahtuma keskittyy seinäjokelaisen urheilun ympärille ja samana päivänä JymyJussit ja SJK pelaavat kotiottelunsa. Molempien otteluiden ennakkomyynnin pääsylipputulot ohjataan suoraan seurojen junioritoiminnan kehittämiseen lyhentämättömänä.

Ensimmäistä kertaa ensi lauantaina 26.5. vietettävä Kotijoukkue-päivä alkaa isolla yhteistapahtumalla Lakeuden puistossa klo 11:00. Siellä on paljon mukavaa tapahtumaa, seurojen maskotteja, jalkapallokaukalo pihapeleihin ja nopeustutka. Myös päivän pelien kokoonpanoihin kuulumattomia pelaajia on mukana tapahtumassa. Puistossa myydään ennakkolippuja otteluihin junioreiden toimesta. Seipark ja järjestävät seurat tarjoavat Kotijoukkue-päivän yhteydesssä ilmaisen pysäköinnin koko päiväksi (la 26.5.) Torikadun kadunvarsipysäköintipaikoilla ja P-Torikeskuksessa. Kadunvarressa pysäköinti on ilmaista siis ainoastaan Torikadulla, ilmaiset alueet tunnistaa pysäköinnin lippuautomaattien Kotijoukkue-päivän merkinnöistä.

Lakeuden puistosta marssitaan yhdessä suurena kulkueena klo 14:00 poliisisaattueessa OmaSp Stadionille, jossa potkaistaan klo 15:00 käyntiin Veikkausliiga-ottelu SJK – IFK Mariehamn. SJK-kannattajat osallistuvat mukaan marssiin ja liittyvät kulkueen keulille Seinäjoki Areenan kohdalta. Marssiin voi osallistua vaikka koko kaupunki, se on jopa toivottavaa. Ottelun jälkeen suunnataan Kotijoukkue-areenalle, jossa alkaa klo 18:00 Superpesis-ottelu JymyJussit – Kankaanpää.

OmaSp Stadionilla jatketaan iltaa vielä Superpesis-ottelun jälkeen suuressa iltatapahtumassa ja Mestareiden Liigan finaalia katsomalla yhdessä. Tunnelmaa pitää yllä finaalin lisäksi DJ Amanda Harkimo. Iltatilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta siihen on ikäraja K18.

SJK – IFK Mariehamn -ottelutapahtumassa ovet aukeavat tuttuun tapaan kaksi tuntia ennen peliä, klo 13:00 ja tunnelmaa Carlsberg Sports Barissa nostaa DJ Amanda Harkimo ennen ja jälkeen ottelun. Stadionbussit kulkevat normaalisti aikataulujen mukaan, samoin ilmainen ja valvottu lapsiparkki palvelee pääkatsomon alla. Varsinainen otteluennakko on tulossa SJK:n sivuille torstai-iltana. JymyJussien pelin tiedot heidän omilta sivuiltaan.

SJK – IFK Mariehamn -ottelussa vain kausikorttipaikat ja VIP-tuolit ovat etukäteen varattuja. Kausikorttipaikat on merkitty selkeästi tarroilla. Muuten junioreiden myymät liput käyvät suoraan kaikkiin katsomoihin ja niillä ei ole merkittyä paikkaa. Junioreilta ostettu lippu käy sellaisenaan suoraan portilla.

Muut ennakkoliput ja porttiliput myynnissä normaalisti. Ennakkoliput SJK:n verkkokaupassa ja SJK Shopissa.

Tervetuloa viettämään unohtumatonta päivää yhdessä koko Seinäjoen palloilun huippuseurojen junioreiden kanssa.