LehPa kaatui sarjakauden päätteeksi

TP-Seinäjoki – LehPa 4-1 (1-0)21 min 1-0 Marko Huttu58 min 2-0 Jyrki Saranpää64 min 3-0 Huttu83 min 3-1 Hannu Sallinen87 min 4-1 Jere JääskeläinenTP-Seinäjoen kausi Kakkosen itälohkossa päättyi tyylikkäästi, kun oranssipaidat pelasivat merkityksettömästä ottelusta huolimatta ryhdikkäästi ja voittivat Lehmon Pallon ilman suurempia vaikeuksia.Kotijoukkue hallitsi tapahtumia vetisissä olosuhteissa ja Marko Huttu aloitti maalitehtailun siirtämällä pallon läheltä verkkoon Vesa Kivimäen syötöstä. Toisella jaksolla Huttu puolestaan syötti Jyrki Saranpäälle, joka laukoi tolpan kautta 2-0. "Make" kruunasi tehokkaan päivänsä puskemalla Pasi Oksasen kulmapotkusta TP:n kolmannen osuman.Pieni kauneusvirhe tuli LehPan vastahyökkäyksestä, jonka päätteeksi Hannu Sallinen ohitti TP:n maalia vartioineen Janne Aholan. Vaihdosta puoliajalla kentälle tullut B-juniori Jere Jääskeläinen sinetöi loppunumerot Tuomo Nuojuan pitkästä syötöstä tehden näin hienosti ensimmäisen maalinsa edustusjoukkueessa.Ennen cup-ottelua oranssipaidat kohtaavat harjoitusottelussa tuoreen Suomen mestarin FC Hakan Valkeakoskella 10.10.TP-Seinäjoki: Ahola, Oksanen (73. Niemi), Lehtinen, Nuojua, Asuintupa, Mäkipelkola (46. Jääskeläinen), Ylinen, Saranpää, Pekkanen, Huttu, V. Kivimäki (29. Luoma)