Lehtisen Levadiakos konttasi

Lehtisen Levadiakos konttasiRuusuista ei ole aina pelaaminen ammattilaiskentillä. Viime sunnuntaina Kreikan Superliigassa debytoineen Toni Lehtisen toinen matsi uuden joukkueen väreissä päättyi kirvelevään vierastappioon sarjajumbona olevaa Thrasivoulosta vastaan numeroin 2-1 (0-1).
Lehtinen oli jälleen avauksessa pelaten 58 minuuttia. Sen sijaan Thrasivouloksen riveissä ei nähty Mehmet Hetemajta, joka siirtyi seuraan lainalle.
Levadiakos aloitti ottelun hyvin mennen johtoon jo kolmen minuutin jälkeen brassi Leandron maalilla. Kotijoukkue käänsi kuitenkin ottelun edukseen Levadiakoksen oman maalin tasoitettua ottelun 70. minuutilla ja isäntien iskettyä uudelleen vain kolme minuuttia myöhemmin.
Levadiakos on Kreikan pääsarjan heikoin vierailija, sillä se on koko kauden aikana saalistanut vain yhden vaivaisen vieraspisteen. Seuran presidenttiä tulos ei isommin innostanut, vaan hän kävi ottelun jälkeen kertomassa pukuhuoneessa mielipiteensä asioista.