Leirintä ja minigolf avoinna

Leirintä ja minigolf avoinnaTörnävällä sijaitseva Seinäjoen leirintäalue on jo vuosikymmenten ajan tuottanut varoja Törnävän Pallo -55:n ja nyttemmin SJK-junioreina tunnetun seuran laajaan junioritoimintaan.

Leirintäalue on tänään 1.6. avattu uuteen kauteen. Samalla se tarkoittaa myös Seinäjoen upeimmissa maisemissa sijaitsevan minigolfdradan avautumista yleisölle. Alue on avoinna päivittäin klo 07.30 – 22.30 aina elokuun loppuun saakka.

Seuran omille junioreille on luvassa seurakortilla euron alennus minigolfmaksusta. Normaalihinta on 5 €/kierros aikuisilta. Alle 12-vuotiaat saavat pelata 3 € hintaan. Kymmenen kierroksen sarjalipun saa puolestaan edulliseen 30 € hintaan.

Minigolfin lisäksi alueella on mahdollisuus pelata beachvolleyta, päästää muksut leikkimään ja hörpätä samalla terassilla kahvit. Kesäkahvilalla on myös keskiolut-oikeudet. Kesäkahvilasta on mahdollista saada pikkusuolaista, jäätelöä, limsaa ja makeisia vaikkapa minigolfin lomaan.

Leirinnän alueella on mahdollista järjestää myös tyky-päiviä tai muita tilaisuuksia.

Matkailijoiden tarpeita on pyritty talvikauden aikana ja jo viime kesänä huiomioimaan aiempaa paremmin. Luonnonkauniilla alueella sijaitsee nyt 19 mökkiä ja yli 50 asuntovaunupaikkaa sähköllä, sekä tietenkin mainiot telttailumaastot.

Viime kesäksi uusittiin Seinäjoen kaupungin toimesta vanhat kahden hengen mökit uusiin 2-4 hengen mökkeihin ja saatiin lisää sähköpaikkoja asuntoautoille ja –vaunuille. Viime vuonna Seinäjoen leirintäalue valittiin Suomen Turisti-Infon toimesta vuoden Huippumestaksi.

Kuten aiempinakin vuosina, tarjoaa leirintäalue myös työpaikan useille henkilöille kesällä. Tänä suvena viisi päätoimista työntekijää pyörittää leirintää, mutta suurempien tapahtumien aikana, kuten esimerkiksi Provinssin aikaan, seuran aktiivinen ja ahkera talkooväki on mukana valvonta- ja myyntitöissä.