Leirintä on Huippumesta!

Turisti-Info on vieraillut Seinäjoen leirintäalueella viime kesänä ja valinnut sen vuoden Huippumestaksi. Huippumesta-sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka erottuvat edukseen palvelulla, monipuolisuudella ja korkealla laadulla. Huippumesta on hyväksi todettu ja Suomen Turisti-Infon suosittelema kohde.

– Aikamoisen positiivinen yllätys tämä oli meillekin. Tämä vuonna ollaan kuitenkin tietoisesti panostettu Seinäjoen leirintäalueen palveluun, siisteyteen ja koko alueen ulkonäköön. Meillä oli myös erittäin hyvät ja tunnolliset kesätyöntyöntekijät, kiittelee seuran toiminnanjohtaja Hannu Huilla myhäillen.

Lisäksi tänä vuonna Seinäjoen kaupunki myönsi leirintäalueen kehittämiseen määrärahan, jolla uusittiin 9 kpl mökkejä. Vanhat 2-hengen mökit poistettiin ja tilalle rakennettiin uudet 3-4 hengen nukkumamökit. Nyt alueella on 9 kpl 3-4 hengen mökkejä, 9 kpl 4-hengen mökkejä sekä yksi 6-hengen mökki, jota myös vuokrataan ympärivuotisesti. Lisäksi syksyn aikana leirintäalueelle saatiin uusia sähköpaikkoja asuntovaunu- ja automatkailijoille. Nyt sähköistettyjä paikkoja löytyy yhteensä 52 kpl.

Leirintäalueella on lisäksi seuran omistama minigolfrata ja kesäkahvila-terassi, joka toimii vastaanoton yhteydessä.

Seinäjoen kaupunki siis omistaa leirintäalueen ja SJK-juniorit ry (ent. Törnävän Pallo-55 ry) toimii leirintäalueyrittäjänä ja vastaa sen toiminnasta Seinäjoen kaupungin kanssa laaditun sopimuksen pohjalta. Seura pyörittänyt leirintäalueen toimintaa jo 70-luvulta lähtien.

Leirintäalue on avoinna 1.6.-31.8. välisen ajan sekä muina aikoina varausten mukaan.

Kaikki leirintäalueesta saadut tulot käytetään SJK-junioreiden toiminnan hyväksi.

Lisätietoja

Linkki 1