Leirintä talvilevolle

SJK-juniorit ry:n pyörittämän Seinäjoen leirintäalueen varsinainen leirintäkausi on saatu päätökseen, kun leirintäalueen vastaanotto, kahvio sulkivat ovensa elokuun viimeinen päivä. Myös leirintäalueen minigolfrata on suljettu, mutta ryhmävarauksia voi vielä tiedustella syyskuun ajan seuran toimistosta (p. 06 4146585 tai toimisto@sjk-juniorit.fi).

Koko kesän minigolf-mestariksi pelasi Jouni Heinäaho kauden kärkituloksella 41 lyöntiä. Toiseksi pelasi Karri Kuhalampi tuloksella 43, kolmas sija jaettiin Pasi Laitamäen ja Konsta Korhosen kesken tuloksella 44 lyöntiä. Leirintäalueen minigolfradalla pelattiin joka viikko viikkokisaa ja viikkovoittajat palkittiin SJK:n ottelulipulla sekä seuratuotteilla.

Leirintäalueen tasokasta 6-hengen mökkiä vuokrataan ympäri vuoden. Varaustiedustelut toimiston numerosta tai leirinta@sjk-juniorit.fi

Mökin vuokra on 100 €/vrk. Mökissä on makuupaikat kuudelle (makuuhuone + parvi), keittiö, sauna, pesuhuone, wc, tv, takka, ym. mukavuudet. Myös asuntovaunupaikkoja vuokrataan vielä syyskuun ajan.

Seinäjoen leirintäalue sai kaivattuja uudistuksia tälle kesälle, kun vanhat kahdenb hengen mökit uusittiin ja niiden tilalle saatiin 3-4 hengen uudet mökit. Mennyt kesä osoitti niiden tarpeellisuuden ja uusista mökeistä saatiin runsaasti hyvää palautetta. Tällä viikolla on aloitettu uusien sähkötolppien kaivuu- ja asennustyöt kaupungin toimesta ja sitä kautta ensi kesäksi saadaan 34 kpl uusia sähköistettyjä vaunupaikkoja. Vaunumatkailu on selkeästi lisääntynyt viime vuosina alueella.

Mennyt kesä oli etenkin heinäkuun osalta vilkas ja sen majoittujamääriin pitää olla tyytyväinen. Suomen matkailukesä on kuitenkin valitettavan lyhyt ja tulosta tehdään oikeastaan vain heinäkuussa kun Seinäjoki on täynnä tapahtumia. Kesä- ja elokuu ovat selkeästi hiljaisempia matkailun kannalta. Menneenä kesänä panostettiin erityisesti myös alueen siisteyteen, ulkoalueisiin ja palveluun. Meillä oli erittäin hyvät kesätyöntekijät ja matkailijoilta saimme runsaasti positiivista palautetta alueen toiminnoista.

Seuran kannalta kuitenkin erittäin valitettavaa oli Provinssirockin vähäinen kävijä- ja majoittujamäärä kesäkuun lopussa. Seuran junioritoiminnalle tärkeät Provinssin majoitustulot romahtivat totaalisesti ja se tulee väistämättä vaikuttamaan seuran toimintaan jatkossa.