Lopussa takaa ohi

APV – SJK-juniorit 2-3 (1-1)33 min 0-1 Teemu Ala-Ranta42 min 1-1 Sami Pyykkö68 min 2-1 Iiro Tuomola70 min 2-2 Habibullah Husseini78 min 2-3 Konsta KivipeltoSJK-juniorit tuli lopussa rinnalle ja paineli samantien ohikin Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosen vierasottelussaan Alavuden Peli-Veikkoja vastaan.Tiukassa ja tasaisessa kamppailussa vieraat menivät reilun puolen tunnin pelaamisen jälkeen Teemu Ala-Rannan maalilla johtoon, mutta Sami Pyykkö tasoitti puoliaikanumeroiksi 1-1. Maali oli Ala-Rannalle kauden ensimmäinen Vitosessa.Toisella puoliajalla kotijoukkue meni johtoon kun kello näytti 68. minuuttiia. Pitkään ei kelta-musta isäntäryhmä saanut johtoaan juhlia.Jo Karhua osumillaan kurittanut Habibullah Husseini tasoitti ottelun vain kaksi minuuttia myöhemmin kauden neljännellä maalillaan ja kahdeksan minuuttia myöhemmin vieraat viimeistelivät voittomaalin Konsta Kivipellon toimesta. Osuma oli Kivipellolle kauden toinen.SJK-junioreiden sijoitus ei voitolla muuttunut, mutta välimatka sarjaa johtavaan ABC/Strömsöhön kaventui kolmeen pisteeseen. Vaasalaisilla pinnoja on 22. SJK-junioreiden perässä kahden pisteen päässä on IF Hoppet.Seuraavaksi SJK-juniorit kohtaa tiistaina kotiottelussaan Kyrkösjärven Tekonurmella Suvilahden Sisun klo 18.00.