Lopussa tasoihin

Närpes Kraft – SJK-juniorit 2-2 (2-0)28 min 1-0 Rijad Badnejevic30 min 2-0 Toan Luu77 min 2-1 Lauri Pelkkala80 min 2-2 Mikael Uusi-HakalaSJK-junioreiden C15 -junnut nousivat upeasti tasoihin Närpiössä Mosedalin tekonurmella Aluesarjan kamppailussa torstai-iltana.Kotijoukkue meni ensimmäisellä puoliajalla kahden minuutin välein syntyneillä osumillaan johtoon ja näytti karkaavan voittoon, mutta viimeisten kolmen minuutin aikana Lauri Pelkkala ja Mikael Uusi-Hakala nostivat joukkueensa tasapeliin.Tulos tiesi samalla sitä, että Norvalla FF:n sarjavoitto varmistui, sillä ennen viimeisiä otteluita vöyriläisillä on neljän pisteen kaula SJK-junioreihin. SJK-junioreiden syyskierroksen viimeinen matsi pelataan tiistaina 26. syyskuuta Prunttimäessä klo 18.00.