Luiz Antonio sujui

SJK-j musta oli sijoitettu samaan lohkoon Seinäjoen Sisun ja FC Kiisto Yellow joukkueiden kanssa. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui paikallisvastus Sisu. Tiukan ottelun jälkeen lopputuloksena 1-3 voitto SJK:lle. Lohkon toisessa ottelussa Kiisto onnistui voittamaan Sisun samoin lukemin, joten lohkovoittaja ratkaistiin SJK:n ja Kiiston välisessä ottelussa. SJK oli ottelussa vahvempi numeroin 3-0, lohkovoitto tiesi siis jatkopeleissä kamppailua turnauksen kirkkaimmista sijoituksista.SJK-j valkoinen puolestaan sai alkulohkossa vastaan tutut ja rakkaat viholliset eli Lapuan Virkiä ja VPS-j. Ensimmäisessä ottelussa raitapaidat Vaasasta sai huomata SJK:n paremmaksi lukemin 3-1.Seuraavassa ottelussa Virkiä ja SJK ottivat mittaa toisistaan ja yhden maalin erolla voitto Seinäjoelle lukemin 0-1. VPS-j ja Virkiän välinen ottelu päättyi Virkiän hyväksi 1-4. Näin myöskin toinen SJK:n joukkue oli tavoittelemassa turnausvoittoa, muiden jäädessä taistelemaan heikommista sijoituksista.

Loppusarjassa pelattiin 5 joukkueen yksinkertainen sarja, jonka jälkeen turnauksen voittaja ja muut sijoitukset oli selvillä.Lauantaina oli molemmilla SJK:n joukkueilla yksi loppusarjan ottelu. SJK-j Valkoinen kohtasi KPV valkoisen ja tuosta ottelusta voitto SJK:lle lukemin 3-0. Musta joukkue puolestaan aloitti loppusarjan pelaamalla toista KPV:n joukkuetta eli väriltään vihreää vastaan. KPV oli ottelussa niukasti parempi lukemin 2-1. Sunnuntaina ottelut jatkuivat ja KPV vihreä sai vastaansa nyt SJK-j valkoisen, loppulukemat 1-2 seinäjokelaisten hyväksi. SJK-j musta aloitti aamun kohtaamalla JJK:n joka jätti mustat nuolemaan näppejään lukemin 0-3.JJK kohtasi seuraavassa ottelussaan SJK-j valkoisen joka puolestaan näytti kaapin paikan voittamalla ottelun lukemin 0-2. SJK-j mustan hävittyä vielä KPV valkoiselle lukemin 1-2 oli edessä enää turnauksen tietynlainen huipentuma kun vastakkain asettuivat SJK-j valkoinen ja SJK-j musta. Tuo ottelu oli koko sarjan viimeinen ottelu ja panoksena ottelussa lähinnä pelikavereiden kunnioitus joten kovin veristä taistelua treenikavereiden kesken ei nähty. Pojat selvästikin nauttivat ottelusta ja nähtävissä oli hauskanpito ja mikä huomioitavaa kummankin joukkueen maalivahti onnistui myöskin maalinteossa, toiselle onnistuminen vapaapotkusta ja toiselle hieno pusku kulmapotkusta.

Turnauksesta tuloksena molemmille joukkueille hieno sija. Valkoisen voittaessa kaikki pelaamansa 6 ottelua ja siten koko turnauksen ja mustalle kunnioitettava sija 5.Lopputuloksissa 5 parjaan osalta sijoitukset olivat 1. SJK-j valkoinen 2. JJK 3. KPV valkoinen 4. KPV vihreä 5. SJK-j musta