Maalintekoharjoitus Vaasassa

Maalintekoharjoitus Vaasassa TP-Seinäjoen ysikolmosten oranssi joukkue kävi tiistai-iltana viettämässä maalintekoharjoituksen Vaasassa VPS-junioreiden kustannuksella ikäluokkansa aluesarjassa. Ottelu päättyi vierasjoukkueen voittoon selvästi 6-0 (2-0).Maalinteon aloitti Tuomas Karjanlahti 23. minuutilla ja Aleksi Metsä-Ketelä teki taukonumerot valmiiksi viisi minuuttia myöhemmin.Toisen puoliajan alussa pelikellon näytettyä 43. minuuttia Jesse Jääskeläinen vei vieraat kolmen maalin johtoon ja pari minuuttia ”Tykin” maalista Erno Ruismäki iski vieraiden neljännen.Markus Peltola lisäsi saldoa 53. minuutilla ja loppunumerot syntyivät 64. minuutilla Erno Ruismäen tehtyä ottelun toisen maalinsa.TP-Seinäjoen ysikolmosten oranssi joukkue on pelannut Aluesarjassa kolme ottelua ja voittanut tähän mennessä kaikki maalierolla 11-0. Joukkue on sarjassa kakkosena FF Jaron Röd –ryhmän jälkeen, joka on pelannut matsin enemmän ja saalistanut tasapelin verran enemmän pisteitä.Seuraavaksi oranssit pelaavat sunnuntaina sarjassa toiseksi viimeisenä olevaa FC YPA:aa vastaan kotikentällään.