Maalitili auki Turussa

Maalitili auki Turussa FC Inter – TP-Seinäjoki 2-1 (1-1)TP:n maali: Saku KoskinenTP-Seinäjoen B-juniorien maalitili aukesi viimein FC Interin vieraana, mutta SM-karsintasarjan pisteet jäivät siitä huolimatta Turkuun. TP oli ottelussa erittäin hyvin mukana ja jopa hallitsi pelitapahtumia Interin toiseen maaliin asti, mikä sitten lamautti oranssipaidat melko totaalisesti.- Veimme peliä ensimmäisellä jaksolla niin selvästi, että olin varma, että hoidamme homman, valmentaja Esa Haanpää puristeli päätään.TP:n kauden avausosuma syntyi reilun puolen tunnin pelin jälkeen oppikirjamaisesta hyökkäyksestä Saku Koskisen toimiessa maalarina. Inter sai kyseenalaisen tasoituksen aivan ensimmäisen puoliajan lopussa, kun Benjamin Slottea taklattiin maalillaan ja tämä pudotti jo vangitsemansa pallon käsistään.Interin voittomaali syntyi toisen jakson alussa vedolla, joka pomppi pari kertaa ylärimaan ja siitä lopulta maaliviivan yli. Vierasjoukkueen selkäranka katkesi takaiskuun eikä edes vaihtoruletti auttanut enää saamaan oranssipaitojen peliä uomiinsa.Tappion karvaan kalkin lisäksi jobinpostina tuli luottotoppari Jukka Aholan reisivamma, joka pitänee miehen sivussa ainakin muutaman viikon. Laitapakin tontilta keskikentän keskelle nostettu Jaakko Lampi oli TP:n parhaimmistoa helatorstaina.TP-Seinäjoki: Benjamin Slotte, Jyri Reinilä, Jukka Ahola, Juho Pajula, Vili Rajamäki, Karri Hiirikoski, Jaakko Lampi, Saku Koskinen, Niko Lehdontie, Ilkka Jaatinen, Tommi Haanpää (vaihdosta: Miika Korpela, Juha Ylihärsilä, Jarno Takamäki, Juuso Koskela, Samir Bouroussi)