Maanantaina Närpiöön

Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelonen jatkuu SJK-junioreiden osalta huomennan maanantaina. Luvassa on vierasottelu Närpiössä paikallista Närpes Kraft/2:ta vastaan. Ottelu pelataan Närpiön Keskuskentällä ja se alkaa klo 19.00.

Joukkueet kohtasivat kevätkierroksella toukokuun 24. päivänä Kyrkösjärven tekonurmella. Silloin kotijoukkue otti peruspelilläkin helpot pisteet numeroin 2-0 (1-0). Maaleista vastasivat Miika Asunmaa kamppailun 27. minuutilla ja Tommi Kukila rankkarisata 59. minuutilla.

Tällä hetkellä Kraft/2 on sarjataulukossa sijalla yhdeksäntenä joukkueen kerättyä 14 ottelusta 14 pistettä. SJK-juniorit puolestaan on sarjassa kolmantena saalistettuaan 15 ottelusta 34 pinnaa.

Vaikka kaikki syyskierroksen kolme otteluaan voittanut vierasjoukkue eittämättä lähteekin otteluun suosikkina, on Kraft varmasti vaarallinen kotonaan. Syyskierroksella joukkue on pelannut kolme ottelua. Sisu-Pallo kaatui vieraissa 4-1 ja Lapuan Ponnistus kotona 3-1. Sen sijaan ABC/Strömsö oli Vaasassa parempi numeroin 5-0.

Vieraiden paras maalintekijä, Tommi Kukila, on löytänyt jälleen jyvän syyskierroksen startattua. Nyt on osumia tilillä 13. Vastaavasti isäntien tehokkain on ollut viidesti osunut Ville Laine.

Tervemenoa kannustamaan omaa joukkuetta!