Mainio rahantekomahdollisuus joukkueille

Tervehdys SJK-junioreista!

Nyt on seuran ikäluokilla hyvä mahdollisuus tehdä rahaa omalle joukkueelle!

Kotijoukkue, SJK, JymyJussit, SMJ ja SJK-juniorit ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jolla SJK-junioreiden ja SMJ:n juniorijoukkueet voivat kerätä rahaa oman joukkueensa toimintaan.

Myymällä 10 euron yhteislippua Kotijoukkue-päivän la 26.5. Veikkausliigan SJK – IFK Mariehamn (klo 15) ja Super-pesiksen JymyJussit – Alajärjen Ankkurit (klo18) otteluihin on mahdollisuus kartuttaa joukkueiden kassaa tuhansilla euroilla. Eli 10 euron lipulla pääsee kahteen pääsarjatason otteluun Seinäjoella!

SJK-junioreiden ikäluokat saavat itselleen 8 €/myyty lippu! 2 €/myyty lippu tilitetään SJK-junioreiden Respect-rahastoon, josta tuetaan vähävaraisten perheiden lasten jalkapallon harrastusta.

Näitä ottelulippuja 26.5. Kotijoukkue-päivän kotiotteluihin on myynnissä SJK-junioreiden kautta 2500 kpl, eli myymällä tuo määrä, rahaa on jaossa joukkueille 20.000 EUROA!

Tasapuolisuuden nimissä jokainen seuran ikäluokka (F7/11 – C15/03) saa aluksi maksimissaan myyntiin 250 kpl näitä ottelulippuja. Mikäli joku ikäluokka ei halua tuota määrää, niin silloin niitä vapautuu myyntiin muille halukkaille joukkueille. Esim. –>250 lippua x 8€= 2000 € joukkueelle!

Joukkueenjohtaja tai joku muu toimihenkilö voi hakea ikäluokkakohtaiset liput SJK-junioreiden toimistolta (Huhtalantie 2) arkisin klo 8.30-16.

Organisoikaa lipunmyynti joukkueessanne haluamallanne tavalla ja aloittakaa myynti vaikka heti kun olette hakeneet ne toimistolta, niin saatte parhaiten lippuja kaupaksi.

Tämä on loistava mahdollisuus, jota ei kannata jättää hyödyntämättä!

Mikäli tulee kysymyksiä, ottakaa yhteyttä toiminnanjohtaja Hannu Huillaan!