Makea voitto avauksessa

SJK-junioreiden nollaseiskat ottivat varsin makan voiton FF Jarosta Liiga Pohoisen avausottelussaan Kyrkösjärven tekonurmella torstai-iltana. Ottelusta tuli hieman erikoinen, sillä molemmat joukkueet antoivat vastustajalleen maaleja slekeistä virheistä.

Lopulta kotijoukkue teki enemmän maaleja ja vähemmän virheitä voittaen runsasmaalisen kamppailun 4-3 (4-2).

Ottelun avausmaali syntyi jo kamppailun kolmannella peliminuutilla Akseli Aaltosen viimeistelemänä. Samassa tilanteessa sekä Aaltonen, että FF Jaron maalivahti saivat kolhut ja Pavle Milosavljevicin valmentama vierasjoukkue joutuikin vaihtamaan veskaria.

Tasan kymmenen minuuttia myöhemmin lukemat olivat jo 2-0 Lassi Rintamäen viimeisteltyä. Kuitenkin vain minuuttia myöhemmin vieraiden Jordan Snellman kavensi numeroiksi 2-1. Eikä ehtinyt mennä kuin nelisen minuuttia Viljami Visurin lauottua upeasti 3-1.

Ei riittänyt sekään, vaan maalisikermä jatkui 17. minuutilla Elliot Holmängin kavennuksella. Tauolle mentiin kuitenkin kotijoukkueen kahden maalin johdossa, sillä Visuri teki illan toisen maalinsa kolme minuuttia ennen puoliaikaa.

Toisella puoliajalla kotijoukkueen peli ei enää kulkenut samalla tavalla, mutta puolustus selvitti kaikki tilanteet aina lisäajalle saakka, jolloin Rudi Vikström nosti Jaron vielä maalin päähän.

SJK-junioreiden osalta Liiga Pohjoinen jatkuu tasan kuukauden kuluttua Pietarsaaressa, missä joukkue kohtaa Komeetat ja Jyväskyläläisen FC JPS:n.

SJK-j YJ v FF Jaro 4-3 (4-2)03 min 1-0 Akseli Aaltonen13 min 2-0 Lassi Rintamäki14 min 2-1 Jordan Snellman17 min 3-1 Viljami Visuri23 min 3-2 Elliot Holmäng27 min 4-2 Viljami Visuri60+1 min 4-3 Rudi Vikström