Makoisa avausvoitto

SJK-junioreiden P13-ikäluokan Kakkosessa pelaavat nollakasit ottivat kerrassaan makoisan avausvoiton aivan erinomaisella esityksellä IFK Vasan vuotta vanhemmista pojista Kyrkösjärven tekonurmella.

Sarjan kärkiryhmään kuuluva VIFK oli isokokoisempi ja selkeästi fyysisempi ryhmä, mutta SJK-junioreiden pojat liikuttivat palloa loistavasti taistellen joka tilanteessa erinomaisesti ottaen lopulta vähintäänkin ansaitun 4-3 (2-2) -voiton.

Vieraat saivat avausmaalinsa ensimmäisestä hyökkäyksestään, mutta sen jälkeen kotijoukkue määräsi tahdin ensimmäisellä puoliajalla. Toisella jaksolla vieraat menivät jo 3-2 -johtoonkin, mutta sisukkaasti kotijoukkue nousi ensin tasoihin Mainio Rissasen maalilla ja lopulta voittoon Arttu Matilaisen hyvällä vaparilla.

Kotijoukkueen kahdesta muusta osumasta vastasivat pilkulta osunut Hermanni Honkola ja VIFK:n oma puolustaja, joka yritti katkaista keskityksen liukuen sen epäonnekseen omiin.

Yksi kotijoukkueen sankareista oli ehdottomasti maalivahti Aapeli Kiikka, joka veti huipputorjuntoja toisensa perään kuin taikuri kaneja hatustaan.

SJK-j v VIFK 4-3 (2-2)01 min 0-1 Sebastian Björknäs31 min 1-1 Hermanni Honkola (rp)34 min 1-2 Oscar Löf35+1 min 2-2 oma maali55 min 2-3 Samuel Berg62 min 3-3 Mainio Rissanen66 min 4-3 Arttu Matilainen