Makoisa voitto RoPS:sta

SJK-junioreiden P14 pelasi Prunttimäessä ehkä odotuksiin nähden hiukan vaisummin, kuin olisi voinut toivoa. Se ei kuitenkaan himmennä kerrassaan makeaa voittoa vierasjoukkue Rovaniemen Palloseurasta, joka puolestaan antoi kerrassaan erinomaisen vastuksen isännille Prunttimäen auringossa pelatun Liiga Pohjoisen iltapäivämatsin kuluessa.

SJK-juniorit v RoPS 2-1 (0-0)

45 min 1-0 Akseli Aaltonen

69 min 1-1 oma maali

80 min 2-1 Daniel Huttunen

Maalittoman ensimmäisen puoliajan jälkeen Akseli Aaltosen laukaus taisi muuttaa hieman suuntaa RoPS:n puolustajasta ja upposi ihan takatolpan juureen yllättäen vieraiden maalivahdin täydellisesti.

Tasoitusmaalista ei vastannut vierailija. Sen pisti SJK-junioreiden alakerta ihan puhtaasti omiin kommunikaation kadottua puolustuksen ja maalivahdin väliltä tyystin.

Harmittavan tasoituksen jälkeen joukkue osoitti kuitenkin melkoista selkärankaa jatkaen voiton jahtaamista. Myös palkinto tuli ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla Daniel Huttusen toimesta.

Juomatauko toi pari minuuttia lisäaikaa ja sen kuluessa vieraat pystyivät vielä luomaan pari potentiaalista tasoituspaikkaa, joista he eivät kuitenkaan kyenneet toimittamaan palloa verkkoon.

SJK-juniorit on nyt pelannut kolme ottelua Liiga Pohjoisessa voittaen ne kaikki. Matkalla ovat kaatuneet sarjaa tällä hetkellä johtava, mutta jo seitsemän otteluaan pelannut, Närpes Kraft, sekä VPS tämän päivän vastustajan lisäksi. SJK-juniorit on sarjataulukossa vasta viidentenä, mutta tilillä on vasta kolme matsia. Ósa joukkueilla on pelattuna jo peräti seitsemän matsia, osalla vähemmän.

Huomenna klo 11.00 Prunttimäessä vastaan asettuva oululainen JS Hercules on myös pelannut kolme ottelua. Sillä on tilillään kaksi voittoa, joista toinen tuli tänään Kokkolan Pallo-Veikoista numeroin 6-3.