Marcelon maaleista ei mitään apua

Marcelon maaleista ei mitään apua23.05. MuSa – TP 4-2 (1-2)13 min 1-0 Sami Väkiparta34 min 1-1 Marcelo45 min 1-2 Marcelo52 min 2-2 Petri Toivonen68 min 3-2 Tomi Leivo-Jokimäki80 min 4-2 Petri ToivonenTP-Seinäjoen tahmea taaperrus Ykkösen pohjoislohkossa sai jatkoa Porissa. Vaikka pruukilaisilla oli kaikki mahdollisuudet mennä vaikka kolmen maalin johtoon jo ennen Musan Salaman avausosumaa, mureni pakka täysin toisella puoliajalla.Sopii miettiä, jäikö ensimmäisen jakson jälkeen liian hyvä olo, kun hukatuista paikoista huolimatta Sami Väkiparran avausmaalin jälkeen TP iski kahdesti Marcelon toimesta mennen taukojohtoon.Sekä Mikael Muurimäki, Arto Jalasvaara, että Marcelo olivat tekopaikoissa ennen kuin Väkiparta pääsi ottelun 13. minuutilla viemään kotijoukkueen johtoon.Tuosta maalista vielä toivuttiin. Ensin alakertaan palannut Juho Kirjonen lähetti korkean pallon kohti MuSan alakertaa, missä etutoppari hukkasi pelivälineen ja vahvasti esiintynyt Marcelo nappasi sen tulittaen noin 16 metrin rajalta pallon yläpesään. Juuri ennen taukoa sama mies oli asialla uudelleen. Pinducan kulmuri putosi maalivahti Johanssonin käsistä brassille, joka ei erehtynyt, vaan teki taukojohdoksi 2-1 vieraille.Toisella jaksolla kotijoukkue kuitenkin käänsi ottelun. Pelin 52. minuutilla Marko Oksanen pääsi vasemmalta läpi neljän seinäjokelaisen kaivellessa nenäänsä ja syötti aikaisemmin TP-Seinäjoen nutussakin pelanneelle Petri Toivoselle, joka tasoitti pelin.Vajaan 70. minuutin pelin jälkeen MuSa sai kulmurista aikaan hässäkän. Pallon huudeltiin jo käyneen maalissa, mutta TP purki kuitenkin tilanteen ja kaikki jäivät hieman kuin katselemaan nostaako avustava erotuomari lippunsa. Kaikkien katsellessa pääsi Tomi Leivo-Jokimäki tekemään johtomaalin MuSalle.Lopussa Pinducan pitkä kuljetus päätyi kolmen porilaisen sumppuun, josta seuranneesta vastahyökkäyksestä Toivonen teki ottelun toisen maalinsa sinetöiden 4-2 numerot."Ei toisella puoliajalla tapahtunut oikein mitään ja siinä se vika kai onkin. Se olisi voinut olla meille jo 3-0 ennen MuSan ekaa maalia, mutta kun ei paikoista tehdä maaleja", noitui TP:n kakkosluotsi Asko Ristimäki pelin jälkeen peräänkuuluttaen pelaajilta korkeampaa vaatimustasoa."Me saimme hyökätä hyvään myötätuuleen ja isolla kentällä saatiin hyviä läpiajoja, muttei vaan saatu palloa Johanssonin taakse. Tauolla MuSa vaihtoi veskarinkin, joka sitten pelasikin upporikasta ja rutiköyhää onnistuen ihan hyvin", lisäsi Asko."Taas meidän pelimme hiipui tunnin pelin jälkeen. en tiedä mistä kiikastaa, onko kuntojuttuja vai mitä. Sekin voi olla, että oli liian mukava puoliaika, kun mentiin johtoon juuri ennen taukoa", mietti Asko pelin kulkua.