Matias maalasi kahdesti

Seinäjoen Jalkapallokerho haki 2-1 -voiton Valkeakoskelta Veikkausliigassa pelaavien joukkueiden välisestä harjoitusottelusta. Seinäjokelaisittain ilahduttavaa oli paitsi voitto, myös nuoren Matias Vainionpään kaksi maalia. Maalit olivat nuorukaisen ensimmäiset edustusjoukkueessa.

Seuran junioriputken ja pelaajapolun läpikäynyt nuori mies debytoi Veikkausliigassa viime kauden ensimmäisessä sarjaottelussa Turun Palloseuraa vastaan. Maalit olivat hänelle ensimmäiset edustusjoukkuetasolla. Viime kaudella Matias pelasi 15 liigaottelussa nousten myös Suomen U21-maajoukkueeseen.

Tänä keväänä hän jatkoi U21-joukkueessa Juha Malisen suojattien kohdattua harjoitusotteluissa FC Hakan ja KTP:n. Näissä peleissä Matias kantoi myös kapteeninnauhaa käsivarressaan.

Eilisestä treenimatsista voi lukea enemmän SJK:n nettisivujen uutisesta.

SJK pelasi hyvän harjoitusottelun Valkeakoskella, ja kaatoi kotijoukkueen 1-2 tuloksella. Molemmat SJK:n maalit teki kulmapotkuista puolustaja Matias Vainionpää. Varsinkin ottelun ensimmäinen puoliaika oli SJK:lta hyvää peliä. Pallo pysyi omalla joukkueella ja sitä liikuteltiin kohti vastustajan maalia. Tauolle mentiin SJK:n johdossa.

Toisen puoliajan alussa Haka sai oman hetkensä, ja tasoitti pelin. Loppua kohden SJK kuitenkin otti jälleen pelin haltuun, teki voittomaalin ja oli myös lisätä johtoa. SJK kohtaa seuraavaksi lauantaina 17.4. klo 17:00 harjoitusottelussa KPV:n OmaSp Stadionilla. Veikkausliigan kausi alkaa SJK:n osalta 3.5. klo 18:30, kun sarjanousija KTP saapuu OmaSp Stadionille.

FC Haka – SJK 1-2 (0-1)

0-1 37 min Matias Vainionpää

1-1 53 min Antto Hilska

1-2 83 min Matias Vainionpää