Maukas voitto hyvällä pelillä

SJK-juniorit – VIFK Blue 4-0 (3-0)04 min 1-0 Valtteri Setälä27 min 2-0 Matias Vainionpää39 min 3-0 Aatu Metsä-Ketelä79 min 4-0 Antti Aho

SJK-juniorit otti maukkaan voiton hyvällä pelillä C15-ikäluokan Ykkösen kamppailussa sarjaa puhtaalla pelillä johtanutta VIFK Blueta vastaan Prunttimäen kosteissa olosuhteissa.

Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti. Pallo kulki mukavasti ja tilanteita syntyi tasaisesti vastustajan maalille. Avausmaali oli suoraa jatkumoa hyvälle alulle jo kamppailun neljännellä’ minuutilla, jolloin Valtteri Setälä vei isännät johtoon.

Vielä ennen taukoa maalinteossa onnistuivat Matias Vainionpää ja Aatu Metsä-Ketelä, eli tauolle mentäessä isännillä oli jo kolmen maalin johto.

– Ekan jakson peli oli ehkä parasta tälllä kaudella. Hieman tarkemmalla viimeistelyllä maaleja olisi voinut tulla enemmänkin, mutta puoliaika kuitenkin 3-0, iloitsi joukkueen valmentaja Kari Kiviluoma.

– Toisen jakson alku oli hieman tahmeaa, mutta jakson loppua kohden peli parani parani ja saatiin hienoja syöttökombinaatioita aikaiseksi, iviluoma jatkoi otteluanalyysiään.

– Tyytyväinen voi olla kokonaisuuteen. Siitä puhuttiin pelaajien kanssa, että kun koko joukkue tekee hommia ja tehdään kentällä harjoiteltuja asioita niin peli sujuu mallkikkaasti. Mutta heti kun tehdään hieman puolivaloilla asioita niin peli vaikeutuu niin hyökkäyksellisesti kuin puolustuksellisestikin, jatkoi Kiviluoma.

– Eväitä hyvään kokonaisvaltaiseen pelaamiseen alkaa löytyä ja ei muuta kuin jatketaan työntekoa, oli valmentajan viesti omilleen.

Voittonsa myötä SJK-juniorit kapusi sarjataulukossa kolmanneksi vain kahden pisteen päähän sarjaa edelleen johtavasta VIFK Bluesta. SJK-junioreilla on matsi vähemmän pelattuna, mutta se saadaan kiinni perjantaina, jolloin joukkue matkustaa Vaasaan sarjassa kuudentena olevan FC Sportin vieraaksi.