Miten meni noin niinku…

…omasta mielestä? Noinhan ne teinit usein kysyvät.

Viime kalenterivuoden päätteeksi SJK-junioreiden sosiaalisessa mediassa nähtiin noin 2000 päivitystä. Se pitää sisällään Instagramin, YouTuben, Facebookin ja Twitterin. Näiden lisäksi seuran nettisivuilla nähtiin reilut 520 juttua. Sitä, kuinka paljon nettisivujen taustalla on päivityksiä tehty ei ole edes tiedossa.

Näiden kaikkien lisäksi projekti, jonka tarkoituksena on saada seuran kuvagalleriat sinne noin 13 kuukautta sitten hankittuun uuteen kotiin,on edelleen menossa. Vuoden loppuun mennessä kuvia oli siirretty sinne reilut 147 000 kappaletta lähes 1400 galleriaan.

Kun otetaan nettisivujen jutut ja somepäivitykset, on keskiarvo SJK-junioreilla 6,6 tapahtumaa vuoden jokaisena päivänä. Luonnollisesti toisina päivinä niitä on hiukan enemmän kuin toisina.

Tuohon kun lisätään nuo kuvat, joita siirtyi uuteen kotiin reilun 400 kuvan päivätahdilla, voisi mennyttä vuotta kuvailla ihan työntäyteiseksi.

Pelkästään vuonna 2018 uusia kuvagallerioita tuli yli 250, eli se tarkoitti lähtöä kuvaushommailuihin keskimäärin viidesti viikossa.

Viime vuonna "Päivän Gallerioita" tuli esiteltyä erikseen sivuilla 19 kpl. Tänä vuonna ehkä hiukan enemmän. Kenties kaivelen esille myös hiukan jotain historiajuttuja, joita voi sitten tuoda näkösälle vaikkapa Instagramissa ja muissa sosiaalisen median muodoissa.

Joulunpyhinä kun uutisia ei oikein ole seuraan ja jalkapalloon liittyen kauheasti tullut pistin myös viimeisen vuoden leikekirjat kuosiin. Niitä tuli noin neljä täyttä A3-kokoista kirjaa, joissa kussakin on 40 sivua. On siellä ehkä pikkuisen muutakin kuin vain futista. Ne siirtyvät pikapuoliin toimistolle, missä niitä on varmaankin mahdollisuus kurkkiakin.

Ei kai tässä kuin kohti uusia pettymyksiä. Seikkailuja. Kenties molempia. Vastauksena kysymykseen… Paremmin olisi vielä ehkä mennyt jos vuorokaudessa olisi enemmän tunteja. Vieläkin paremmin menisi, jos seuran sisäinen tiedottaminen olisi vieläkin parempaa. Ei se nyt ihan surkeaa suinkaan ole, mutta hommahan on niin, että ei ole koskaan syytä tyytyä keskinkertaiseen, jos on mahdollisuus tehdä parempaa. Mielestäni meillä on seurana varaa paranataa paljon ja toivonkin, että vuonna 2019 näöin myös tapahtuu.

– omm