Murskavoitto mukaan Mustasaaresta

FC Korsholm v SJK-juniorit 2-7 (1-3)32 min 1-0 Asem Mohammed Al-Jubori Hamza36 min 1-1 Sami Viljanen 40 min 1-2 Tommi Kukila44 min 1-3 Tommi Kukila 50 min 1-4 Joonas Kuivalainen 57 min 1-5 Tommi Kukila78 min 2-5 Izac Lombo85 min 2-6 Juho Korkeala87 min 2-7 Konsta Kivipelto

SJK-juniorit otti syyskierroksen toisen isonumeroisen voittonsa maanantai-iltana Mustasaaren Keskuskentällä pelatussa Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelosen ottelussa isäntäjoukkue FC Korsholmia vastaan.

Ensimmäinen puoli tuntia mentiin numeroiden valossa tasaisesti. Sen jälkeen, ehkä hiukan yllättäenkin, sarjassa kymmenentenä oleva kotijoukkue meni johtoon. Se johto ei kuitenkaan pitkään kestänyt, sillä Sami Viljanen jatkoi hyvää maalivirettään tasoittamalla pelin vain neljä minuuttia myöhemmin.

Ennen taukoa maalijyvänsä jälleen löytänyt Tommi Kukila viimeisteli kahdesti ja näin puoliaikaa vietettiin vierasjoukkueen kahden maalin johdossa.

Toisella puoliajalla tahti vain kiihtyi. Noin viiden minuutin pelin jälkeen Joonas Kuivalainen venytti vierasjohtoa ja seitsemän minuuttia edellisestä osumasta Kukila kruunasi iltansa ja täydensi hattutemppunsa.

Kotijoukkueen toisen maalin jälkeen vieraat osuivat vielä viimeisellä vitosella kahdesti Juho Korkealan ja Konsta Kivipellon toimesta.

Kauden kymmenes voitto nosti SJK-juniorit 31 pisteeseen eli tasoihin kakkosena sarjassa olevan Kungliga Wasa CF:n kanssa. Toki vaasalaisilla on pari matsia vähemmän pelattuna. Sarjaa johtava Norrvalla FF puolestaan on viiden pisteen karkumatkalla takana väijyvään kaksikkoon katsottuna.

Kukilan hattutemppu nosti miehen sarjan maalipörssissä jaetulle neljännelle sijalle ABC/Strömsön Wiljam Forsin kanssa. Molemmat ovat tehneet 12 maalia. Virkiän Antti Julin on ykkösenä 16 osumallaan, kakkosena on Norrvalla FF:n Luqman Kassim ja kolmosena Kungliga Wasa CF:n Kåre Björkstrand.

SJK-junioreiden sisäisessä pörssissä Kukilan vanavedessä tulevat kahdeksan maalia tehnyt Sami Viljanen, kuuden maalin pelurit Joni Rintatalo ja Niko Hietaharju, sekä neljä osumaa viimeistellyt Joonas Kuivalainen.

SJK-junioreiden seuraava ottelu pelataan jo torstaina 1. elokuuta, jolloin Prunttimäkeen saapuu vieraaksi sarjassa kuudentena oleva VPS J.