Murskavoitto päätti kevätkierroksen

HauPa – SJK-juniorit 0-7 (0-4)

19 min 0-1 Juska Päivänurmi 30 min 0-2 Oskar Pihlaja 38 min 0-3 Oskar Pihlaja 39 min 0-4 Matti Vähäpesola 65 min 0-5 Matti Vähäpesola 67 min 0-6 Juska Päivänurmi 81 min 0-7 Lenni Yli-Kiikka

P17 –ikäluokan I divisioonan kevätkierros päättyi SJK-junioreiden osalta Oulun pohjoispuolella, Haukiputaalla, missä vierasjoukkue kuritti sarjassa jumboksi jäänyttä Haukiputaan Palloa oikein isän kädestä takoen peräti seitsemän maalia.

Voitto tarkoitti myös sitä, että SJK-juniorit sijoittui sarjataulukossa kolmanneksi Rovaniemen Palloseuran ja Ilves/2:n jälkeen.

Vierasjoukkueen vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju oli omiensa otteisiin erittäin tyytyväinen kamppailun jälkeen. Samalla kamppailu päätti melkoisen härkäviikon, sillä joukkuehan pelasi kaksi Vitosen matsia viikolla.

–          Pojat pitivät temmon hyvin yllä ja määräsivät näin ottelun kulun. Ottelussa nähtiin paljon hienoja suorituksia ja maaleja, aloitti Hietaharju ottelun analysoinnin.

–          Meillä on treeneissä ollut viime viikkoina teemana murtautuminen. Ainakin nyt nähtiin hienoja aloitteita ja syöttöjä maalintekosektoriin, kiitteli Hietharju.

Käytännössä peli ratkesi ensimmäisen puoliajan viimeisellä kympillä. Johtomaalinsa SJK-juniorit teki 19. minuutilla Juska Päivänurmen toimesta, mutta Oskar Pihlajan kaksi maalia ja Matti Vähäpesola viimeistely takasivat neljän maalin taukojohdon.

–          Pojilla oli erinomaisen hyvä asenne lähteä peliin. Koko ryhmä esiintyi vahvasti, mutta erityismaininnan ansaitsee tällä kertaa kaksi maalia tehnyt Oskar Pihlaja, joka myös syötti neljä maalia, kehaisi ”Jylppy” Pihlajaa.

–          Näin saatiin siis kolmas sija keväältä. Nyt pidetään hiukan huilia ja treeneihin palataan ensi viikon jälkeen. Syyskierros alkaa heinäkuun lopussa, lisäsi Hietaharju.