Musta 94 avasi voitolla

Musta 94 avasi voitollaTP-Seinäjoen ysinelosten Mustien 1-divisioona alkoi sunnuntaina ottelulla Kauhava Kanuunoita vastaan Jouppilanvuoren Tekonurmella. Kotijoukkue avasi sarjakautensa 3-1 (2-0) –voitolla.
Ottelun ensimmäinen puoliaika oli myötätuuleen pelanneen kotijoukkueen hallintaa, mutta siitä huolimatta maalintekotilanteiden luominen tuotti tuskaa aina erän lopulle saakka. Erän lopussa syötöt alkoivat paremmin löytää omat joukkuekaverit ja tilanteita saatiin hyvin vastustajan maalille. Matti Rajala maalasi puoliajan lopulla kahdesti vastustajan verkkoon ja tauolle siirryttiin 2-0 kotijoukkueen johdossa.
Toisella puoliajalla vierasjoukkue sai painettua peliä TP-Seinäjoen kenttäpuoliskolle mutta vahvasti pelannut puolustus piti isokokoiset kauhavalaishyökkääjät hyvin kurissa. Kanu pääsi kaventamaan jakson alkupuoliskolla puolustuksen pienen ajatuskatkon johdosta. Kanun vahvasta painostuksesta huolimatta TP loi nopeilla muutaman pelaajan kautta rakennetuilla hyökkäyksillä hyviä tilanteita vastustajan maalille ja yhden näistä päätti Matti Rajala kolmannella maalillaan vastustajan verkkoon.
TP:n vahvasti pelanneessa puolustuksessa keskellä raatoivat Sammy Saarinen ja Hannes Salmi, laidoilla pelasivat Otto Nyyssölä ja Jussi Kituniemi. Koko Puolustusnelikko saa olla tyytyväinen päivän onnistumisiinsa.
Keskikentän keskellä raatoivat kolmikko Aleksi Aho, Saku Pikkarainen ja Ville-Markus Mikkilä, laidoilla vaihtelivat Joni Petäjävirta, Kustaa Kangas ja kolmesti maalannut Matti Rajala, Matti kävi välillä pelaamassa aivan kärjessä yhdessä Oskari Mikkilän kanssa.
Maalissa pelasi Jarkko Orava, joka muutamalla mahtavalla lähitorjunnallaan otti luulot pois entisiltä joukkuekavereiltaan. Jarkko siirtyi muutama vuosi sitten Kanusta Sepsiin ja viime syksynä edelleen TP-Seinäjoen riveihin.