Musta 94 tappioon Närpiössä

Musta 94 tappioon NärpiössäTP-Seinäjoen ysinelostenn Mustat kokivat tappion Närpiössä Kraftia vastaan maanantaina numeroin 3-0 (0-0).Otteli alkoi kotijoukkueen painostuksella, mutta TP:n keskikenttä ja puolustus saivat vaaralliset maalitilanteet hoideltua hyvin pois ja loput torjui maalivahti Jarkko Orava vuoren varmasti hyppysiinsä. TP teki ottelun ekan maalin kun peliä oli pelattu 8 min. Maali syntyi kulman jälkitilanteessa, mutta käsittämättömästä syystä se liputettiin paitsioksi. Kraftin maaliviivalla seisoi kaksi miestä ja pallo meni vielä kaiken lisäksi maaliin kotijoukkueen puolustajan jalkojen välistä. Ekan puoliajan lopun TP hallitsi ja sai luotua hyvin tilanteita vastustajan maalille, mutta palloa ei saatu maaliin saakka.Toinen puoliaika alkoi samalla tavalla kuin ensimmäinen kotijoukkueen pienoisella painostuksella keskikentällä. Jostain kumman syystä jokainen TP:n hyökkäys liputettiin paitsioksi eikä TP saanut hyökkäyksiään enää lähelle kotijoukkueen maalia. Ottelu ratkesi erän puolivälin jälkeen kahteen heppoisesti annettuun rangaistuspotkuun. Ekassa Jarkko Orava joutui rikkomaan vastustajan hyökkääjää punaisen kortin arvoisesti ja seuraavassa vastustajan hyökkääjä kaadettiin rangaistusalueella. Molemmat pilkut vastustaja laukoi maaliin saakka. Kolmas maali syntyi puoliajan lopulla läpiajon päätteeksi.Etukäteen pelätty tuomarilinja osoittautui jälleen kerran aiheellisesti tutunlaiseksi. Vuodesta toiseen Närpiön tuomareilla on ollut tapana vetää ”kotiinpäin”, eikä tämäkään peli tuonut siihen poikkeusta. Muiltakin joukkueilta, jopa Keski-Pohjanmaalta, on tullut samansuuntaisia mielipiteitä.